Heb Jij Snel Last Van Vet Haar? Dit Is De Nieuwste Behandeling!

We weten inmiddels dat het niet ideaal is om dagelijks shampoo te gebruiken. Het is slecht voor je hoofdhuid en bovendien produceert je hoofd meer olie waardoor je haar sneller vet wordt. Maar je haar minder vaak wassen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Bovendien zijn je haartype, je producten en je workout routine factoren waar je afhankelijk van bent. Er is een hoop dat droog shampoo voor je kan fixen maar het is gewoon niet zo lekker om na een run of hot yoga sessie je haar niet te wassen.

Wanneer een beauty dilemma zichzelf aandient is het slechts een kwestie van tijd alvorens een beauty dilemma zich aandient. De nieuwe fix voor super-sweaty hoofdjes is er niet een die je bij de Etos kunt kopen. Er zijn tegenwoordig een hoop vrouwen die hun hoofdhuid met Botox laten behandelen om de zweetproductie te laten verminderen. Het zelfde proces als wanneer er oksels, voeten en handen worden gebotoxt tegen zweten.

Boltulinum toxin injecties voorkomen communicatie tussen het uiteinde van de zenuw en de zweetklier. Hierdoor krijgt de zweetklier minder signalen. Deze werking wordt vaak ook gebruikt voor spieren. Het voorkomt communicatie tussen een zenuw en een spier, waardoor rimpels worden voorkomen. Om je hoofdhuid zweet-vrij te maken zijn er zo’n 100 tot 200 injecties nodig. Dit klinkt heftig maar dat kost slechts 10 tot 20 minuten. De resultaten blijven 6 tot 12 maanden en kosten rond de $1,200 en $1,500 per behandeling. 

Lees ook: Je gezicht laten bevriezen voor een mooiere huid? Het kan!