Heb Jij Nog Geen Nieuwjaarsvoornemen? Dit Hoort Je Voornemen Te Zijn Volgens Je Sterrenbeeld!

Het nieuwe jaar begint alweer over een aantal uurtjes. Ondertussen hoor je iedereen al praten over hun voornemens voor het nieuwe jaar. Jij hebt er echter nog geen een. Ben jij benieuwd wat je voornemen is volgens je sterrenbeeld? Lees dan maar eens verder, het zou namelijk iets kunnen zijn waar je helemaal niet aan hebt gedacht. 

Ram: Plannen, Plannen, Plannen
Ram, we weten dat je iemand bent die veel energie heeft en vaak overal en nergens te vinden is. Hierdoor denk je vaak dat je alle tijd van de wereld hebt en kom je soms ook te laat op afspreken. Dit moet anders kunnen. Draag wat vaker een horloge of maak een goede tijdsplanning zodat je op tijd komt op afspraken en mensen beter op je kunnen bouwen.

Stier: Denk aan jezelf
Ja, Stier, je hebt een groot hart en daar zijn we je ook dankbaar voor. Maar neem ook eens de tijd om aan jezelf te denken. Neem eens de tijd om even te ontspannen en doe mee aan yoga of een meditatieles. Dat verdien je wel, vind je ook niet?

Tweeling: Spendeer tijd met je BFF
Je bent iemand die heel gemakkelijk met anderen omgaat en iedereen vindt je leuk. Maar daardoor kan het wel zo zijn dat je BFF zich misschien een beetje eenzaam voelt. Probeer eens wat vaker met hem of haar af te spreken of ze gewoon wat vaker te bellen. Je BFF is namelijk wel een van de belangrijkste mensen in je leven.


Kreeft: Laat je gevoel niet in de weg staan van je behoefte
We weten heus wel dat je een heel gevoelig mens bent. Je bent zelfs zo gevoelig, dat je gevoelens in de weg laat staan van iets wat je echt wilt of nodig hebt. Als je boos bent, wil je opeens niet meer met je vrienden afspreken. Doe dit niet! Probeer je gevoelens juist los te laten en laat het je leven niet verpesten. Ga uit, have fun! You deserve it.

Leeuw: Vergelijk jezelf niet met anderen
We snappen het wel, je vindt het leuk om in de spotlight te staan en je wilt vaak de beste zijn in wat je doet. Je hebt dan ook snel de neiging om jezelf te vergelijken met anderen, vooral op social media. Doe dit niet. Op social media zie je overigens alleen al het positieve dat iemand deelt, maar nooit het negatieve. Je bent geweldig zoals je bent. Je hoeft jezelf heus niet met anderen te vergelijken.

Maagd: Heb plezier
Je bent iemand die altijd hard aan het werk is en dat is ook goed. Maar vergeet niet om af en toe ook eens leuke dingen te doen. Begin aan een nieuwe hobby of spreek eens af met je vriendinnen om weer eens dat nieuwe eettentje uit te proberen en probeer eens wat minder overuren te maken.

Weegschaal: Laat een droom uitkomen
Je bent misschien wel iemand die heel sociaal is en altijd het hart van het feestje is, toch ben je iemand die niet altijd achter haar dromen aanzit. Dit doe je omdat je te bang of te trots bent. Laat deze gevoelens eens weg en laat eens een droom van jezelf uitkomen, als je het nu niet doet, doe je het nooit.

Schorpioen: Volg een kookcursus
Je weet hoe je de leiding moet nemen en hoe je dingen spannend moet houden. Dat zijn de perfecte vaardigheden voor het uitbreiden van je kookkunsten. Je hebt het potentieel om geweldige dingen te doen in de keuken, dus volg eens een kookcursus of maak een gewaagde maaltijd voor je partner. Zo verras je jezelf ook eens.

Boogschutter: Focus op de liefde
Dit is het jaar van de liefde voor jou boogschutter. Je hebt misschien al een partner of je bent aan het daten, wat het ook is, zorg ervoor dat je tijd spendeert aan die relaties. Het is belangrijk dat je iemand binnenlaat en liefde ontvangt van die persoon. Vergeet die liefde ook niet terug te geven.


Steenbok: Have fun
Je bent iemand die het steeds maar weer druk heeft op werk en soms andere dingen gewoon vergeet. Ja, het verdienen van geld is fijn maar dat is niet het belangrijkste. Spendeer tijd met vrienden en familie, geef eens een groot feest zodat je weer eens kunt bijkletsen met iedereen, of neem wat vaker uitnodigen aan van andere mensen. Je verdient het.

Waterman: Ontspan
Je bent iemand die vaak aan anderen denkt en iemand die altijd vriendelijk is. Maar soms vergeet je wel eens om aan jezelf te denken. Neem minstens 1 dag in de maand om aan jezelf te denken en eens lekker te ontspannen. Ga naar een spa, of neem een heet bad, koop dat bakje ijs en kijk de hele dag naar je favoriete serie.

Vissen: Kijk je angst in de ogen
Je hebt heus wel iets waar je bang voor bent. Misschien is het eens tijd dat je van deze angst afkomt. Mogen het meerdere angsten zijn dan begin je gewoon met 1 ding waar je van af wilt komen. Je zult merken dat je hier zelfverzekerder van wordt. Je bent sterk, geloof in jezelf.


Lees ook: Volgens Je Sterrenbeeld Is Dit Iets Wat Je Nooit Zult Toegeven!