Heb Jij Altijd Tussen De Celebs Op Coachella Willen Staan?! Dan Hebben We Goed Nieuws!

Jullie mogen gaan sparen! Er komt deze zomer namelijk een Coachella New York City editie enne dat is maar 7 uurtjes vliegen vanaf ons koude kikkerlandje (plus een ticket naar New York is een stuk goedkoper dan een retourtje Californië). Goldenvoice, het bedrijf achter het welbekende festival, maakte maandag bekend dat het nieuwe festival Panorama zal gaan heten en plaats zal vinden van 22 tot 24 juli.

coachella

De organisatie vertelt: ‘We kijken er erg naar uit om dit festival naar New York te brengen, we introduceren een nieuw festival waar alle grote artiesten van het moment bij aanwezig zullen zijn. We zijn bezig met het opzetten van een festival dat je de voordelen geeft van een stad als New York met daarbij de ervaring van een festival dat je van onze organisatie gewend bent.’
De line-up is nog niet bekend maar de organisatie beloofd ‘drie dagen gevuld met muziek, kunst, technologie en heerlijk eten.’ Het festival zal plaatsvinden op Randall’s Island.

WAA! Hier willen we bij zijn, geen perfectere vriendinnen vakantie deze zomer dan 3 dagen kamperen op Coachella om te feesten met Kendall, Gigi & Alessandra Ambrosio en erna heerlijk shoppen in NYC! WHOOP!

Lees ook: Deze beauty producten heb je nodig op een festival!