Heartbreaking: Man Verlooft Zich Met Zijn Overleden Vriendin..

De 18-jarige Abigail Hall werd afgelopen woensdagavond dood aangetroffen in haar appartement in Sheffield. Ze was net een week aan het studeren op de universiteit. Haar vriend Josh Thompson, 22, ontving het afschuwelijke nieuws toen hij zelf in Corfu was om tennisles te geven. Hij kwam direct naar huis, en besloot iets heel speciaals te doen.

Foto: Ben Lack Photography

Foto: Ben Lack Photography

Zodra hij terug was zocht hij de ouders van zijn vriendin op en vroeg hen om haar hand. Vervolgens deed hij een ring om haar vinger en liet online weten: ‘Abigail Hall en ik zijn nu verloofd. Ze is mijn leven.’ Verdrietige vrienden van het stel spraken zich via social media uit over zijn prachtige daad. Nina Andreia zei: ‘Ik heb geen woorden, dit is een voorbeeld van liefde. Zo mooi.’ ‘Dit is het meest afschuwelijke wat iemand kan meemaken, en je kan er niets aan veranderen.’ ‘Ze had die ring prachtig gevonden, hij ziet er zo mooi uit om haar vingertje. Ik denk aan jou en Abbie’s familie in deze moeilijke tijd. Blijf sterk.’

Foto: Ben Lack Photography

Foto: Ben Lack Photography

Josh zelf voegde toe: ‘Woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik van haar hou, zij was de reden waarom ik elke dag wakker werd. We hebben zo’n goede connectie, vanaf het moment dat ze viel op een roltrap nadat ze een drankje te veel op had tot het moment waarop ze zich enorm verbrande toen we door Frankrijk reden met een open dak. Alles wat we deden voelde echt, ze had altijd een lach op haar gezicht, ze kon nooit genoeg voor me doen.’

Josh legt uit dat hij Abigail in eerste instantie volgend jaar ten huwelijk wilde vragen: ‘Gisteren ging ik samen met Joshua Hall een verlovingsring uitzoeken voor haar, het plan was om dit volgen jaar na haar eerste jaar aan de universiteit te doen. Bedankt allemaal voor de steun die jullie Abbie’s familie en mij geven. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn, we moeten doorgaan en elkaar steunen. Er was geen reden waarom Abbie uit ons leven moest verdwijnen. Ze had zoveel om voor te leven. We hadden plannen om naar Turkije te gaan, Dubai en nieuwjaar in Parijs te vieren. Ik zou met niemand anders mijn leven willen delen. Ik hou van je panda. Ik zal altijd van je houden schatje.’

Lees ook: 26-jarige bruidegom overlijdt 128 dagen na zijn droom bruiloft.