Guy Talk: Kan Een Vrouw Slecht Zijn In Bed?

Time for some serious girl talk. Vrouwen kunnen onderling heel wat roddelen over mannen. Zo komt het onderwerp seks regelmatig in onze gesprekken voor. Wij geven het toe: soms kunnen we lachen om de bedprestaties van mannen. Mannen zijn niet altijd even goed in bed, wat kan leiden tot ontzettend leuke gesprekken met onze vriendinnen. Maar hoe zit het eigenlijk met onze eigen seksvaardigheden? Nu mannen niet meer al het werk doen tussen de lakens, wat zijn de verwachtingen mannen van vrouwen in bed? Kunnen vrouwen ook slecht zijn in bed? En nog belangrijker: wat kunnen vrouwen doen als ze slecht zijn in bed? Ladies, take some notes!

foto: pinterest

foto: pinterest

De tijden zijn veranderd. Anno 2016 wordt er heel anders gekeken naar vrouwen. Niet alleen zijn wij baas in ons eigen leven, maar ook in ons bed. Mannen hoeven niet meer al het werk te doen in bed, mannen verwachten tegenwoordig dat vrouwen ook wat werk verzetten. That’s right girls, ook wij horen ons best te doen in bed! Maar wat verwachten mannen dan precies van vrouwen? Volgens een onderzoek door EliteDaily.com wilt meer dan de helft van de ondervraagde mannen dat vrouwen vaker een blowjob geven.  Op de tweede plaats staat het spelen met de ballen van een man.

En dan het antwoord op de vraag die iedereen wilt weten: Kunnen vrouwen slecht zijn in bed? Het antwoord: Ja, vrouwen kunnen slecht zijn in bed! In een onderzoek van Elitedaily.com geeft honderd procent van de mannen aan het eens te zijn met dit antwoord. Maar wat maakt een vrouw dan precies slecht in bed? Mannen houden er van als vrouwen een beetje moeite doen. Daarom zegt 35 procent van de mannen dat een vrouw slecht in bed is, wanneer ze saai en en niet enthousiast. Slechts minder dan twee procent geeft aan dat een vrouw slecht is in bed, wanneer ze van onderen niet straks genoeg zijn.

Mannen geven in het onderzoek aan dat ze liever geen zeester in bed hebben. 41 Procent van de ondervraagde mannen hebben het liefst seks ‘doggystyle’, 33 procent heeft het liefst een vrouw bovenop (cowgirl, yihaaaa) en slechts twintig procent doet het het iefst op z’n missonaris. Hieruit blijkt dus weer hoe graag mannen  een vrouw zien zweten tussen de lakens. Maar wat willen wat willen mannen nu echt in bed? Meer dan de helft antwoordt dat ze het liefst willen dat een vrouw gelukkig is in bed. Slechts vijftien procent is egoïstisch in bed en vindt zelf klaarkomen het belangrijkst. Veertien procent van de mannen vindt het belangrijk dat vrouwen een orgasme krijgen. Applausje voor deze mannen graag!
Wat kunnen we uit dit onderzoek opmaken? Jij hebt geen lichaam van en supermodel nodig om een man te plezieren in bed. Gooi er een beetje energie in en zorg er voor dat jij zelf ook geniet van de seks. Wanneer dat het geval is, verlaat een man tevreden het bed. Kijk, dat is pas een onderzoek waar we wat aan hebben!

Lees ook: AARGH! 23 Dingen Die Mannen In Bed Doen, Waar Wij Ladies Ons Aan Ergeren!