Goed Nieuws Voor Alle Horrorfanaten! Na 12 Jaar Komt The Ring Eindelijk Weer Terug!

Welke horrorfanaat kent de film, The Ring nou niet? Zelfs de mensen die niet zo dol zijn op horrorfilms kennen de film en waren stiekem doodsbang voor het meisje met het lange zwarte haar, Samara. In 2005 was de tweede deel van de film te zien in de bioscoop. Nu 12 jaar later, komt er een derde deel!

In de film keken mensen naar een behekste tape van een meisje in een put. Direct na de tape werden de kijkers opgebeld waarna ze te horen kregen dat ze nog maar seven days te leven hadden. Brrr… ik krijg nu al weer de rillingen.

Ook in deze nieuwe film is er een pechvogel die naar de tape kijkt en hier dan zwaar spijt van krijgt. De naam van deze slachtoffer is Sky. Het verhaal gaat over een meisje dat bezorgd is om haar vriend nadat hij een mysterieuze tape onderzoekt dat zijn kijkers na zeven dagen doodt. Ze offert zichzelf op om haar vriend te redden en bekijkt de tape. Dan komt ze tot een verschrikkelijke ontdekking: er zit een filmpje in de tape die niemand ooit nog gezien heeft. Maar ook zij moet dealen met de gevolgen van de tape en krijgt het bekende belletje waarna ze nog maar zeven dagen te leven heeft.

Samara werd in de vorige delen gespeeld door actrice, Daveigh Chase. In deze nieuwe film zal actrice, Bonnie Morgan de rol van Samara gaan overnemen. De film is vanaf 9 februari 2017 te zien in de bioscoop.

Bekijk de trailer hieronder:

Lees ook: Ken Je Het Creepy Meisje Uit The Ring Nog?! Die Herken Je Niet Meer Terug!