Goed Nieuws: Instagram Bindt Zijn Gebruikers Niet Langer Aan Vierkantjes!

Iedereen die Instagramt weet hoe lastig de vierkantjes soms kunnen zijn. Of je foto is te lang of te breed, anyhow het werkt niet en je moet een deel van je foto afknippen terwijl je dat stiekem helemaal niet wil. Zeker girls met lang haar kennen de struggle, hoe verdomde moeilijk het is om je haar in dat vierkantje te proppen! Voor iedereen die wel eens vecht met deze vierhoek hebben we goed nieuws!

Instagram stapt namelijk af van zijn verplichting voor vierkante foto’s en video’s, en laat gebruikers voortaan ook staande en liggende beelden uploaden. Tot nu toe konden gebruikers hun foto’s en video’s enkel in vierkante vorm tonen maar deze beperking verdwijnt dus!

Tot nu toe konden gebruikers van Instagram altijd enkel vierkante foto’s en video’s uploaden. Die beperking werd met apps van derden al omzeild, maar dat is nu niet meer nodig. De update die het uploaden van foto’s in alle verhoudingen mogelijk maakt wordt vandaag aangeboden aan Android en iOS. De eerste breedbeeldvideo is echter al geplaatst; een trailer van de Star Wars-film.

There has been an awakening… #StarWars #TheForceAwakens

A video posted by Star Wars (@starwars) on

Lees ook: 10 dingen die alleen vrouwen met lang haar begrijpen!