Gieren! Trump Maakt Ruzie Met Huilende Baby!

Dat Donald Trump ruzie maakt met bijna iedereen, wisten we al! Hij maakt ruzie met talloze mensen en we zouden bijna verwachten dat hij ook nog een puppy zou schoppen. Het blijkt nu zo te zijn dat bij het bij baby’s ook niet zo goed doet!

Trump was onlangs aanwezig bij een bijeenkomst in Virginia. Tijdens een toespraak die hij daar hield, begon een baby opeens keihard te huilen! Trump deed eerst nog een poging om lief te zijn door te zeggen: Ik hou van baby’s! Ik hoor die baby huilen en ik hou ervan. Ik hou ervan! Wat een baby, wat een mooie baby. Maak je geen zorgen.” 

Maar daar stopte de baby niet. Het kindje ging gewoon door met huilen waarna Trump er blijkbaar genoeg van had: “Oke, ik maakte een grapje. Je kunt nu wel weggaan met je baby.” zei hij tegen de moeder die haar kind in bedwang probeerde te houden. Daarna volgde er nog een stomme opmerking: “Ik denk dat ze me echt geloofde toen ik zei dat ik het leuk vind als er een baby huilt terwijl ik aan het praten ben.”

Zijn gemene actie riep wat emoties op bij de running mate van Hillary Clinton, Tim Kaine:

Maar daar ging Trump niet op in:

Ach, wij nemen het de baby niks kwalijk. Wij zouden ook moeten huilen als we naar zijn toespraak moesten luisteren!

Lees ook: Deze Baby At Voor Het Eerst Avocado En Was Geen Fan!