Gieren! Je Kunt Je Nu Opgeven Voor De Nederlandse Versie Van The Bachelor!

The Bachelor, ja die bekende show van abc die in Amerika het gesprek van de dag is, keert terug op de Nederlandse buis! En dat belooft wat!

Afbeeldingsresultaat voor the bachelor

In Amerika is de show namelijk het gesprek van de dag, zeker nu er een seksschandaal is ontstaan tussen twee kandidaten tijdens het filmen van ‘The Bachelor in paradise’. Daar ontstond een situatie tussen de deelnemers Corinne Olympios en DeMario Jackson, waarbij de twee seks zouden hebben gehad onder invloed. Achteraf beweert Olympios dat het voorval geheel tegen haar wil in is gebeurt. En sindsdien zijn de Amerikaanse kranten gevuld met juicy details over het vermeende misbruik. DeMario ontkent dat er sprake is van verkrachting en zegt dat ‘de video duidelijkheid zal scheppen’. Kortom, The Bachelor is een zeer controversiële show.

 

Uiteraard hopen we dat het er in de Nederlandse versie ietsje minder heftig aan toe zal gaan. Maar dat het geheel juicy op het niveau van Ex on the Beach mag gaan worden staat vast. Nog leuker; jij kunt je opgeven voor deze editie. Say WHUT?! Volgens de website van het programma is The Bachelor inmiddels gevonden. Hij zou knap zijn, ambitieus, avontuurlijk, romantisch, sportief, reist veel, bijzonder, succesvol met een internationale carrière en….klaar om zich te settelen.

Meer weten over de deelname? Kijk op deze website.