Get Ready For Champagne Showers! Er Bestaat Namelijk Een Champagne Shampoo!

Met de feestdagen is het logisch dat de champagne flessen steeds vaker open gaan. Maar waarom zou je ook niet van champagne kunnen genieten onder de douche? Dan kan nu ook! Door middel van een champagne shampoo. 

Oke, het is nu niet de bedoeling dat we allemaal een fles champagne openen en dit over ons haar gooien. Nee, we hebben het echt over een shampoo waar champagne in zit. Oprichtster van het merk Cuvée, Rachel Katzman, creëerde samen met een paar scheikundigen een shampoo waar champagne in zit waardoor je haar er sprankelend uitziet.

https://www.instagram.com/p/BM9-gPhh5bu/

Deze shampoo is onderdeel van de nieuwe haarverzorgingslijn van Cuvée . In al deze producten vind je champagne extracten, antioxidanten en proteïnen die allemaal goed zijn voor het haar.

https://www.instagram.com/p/BKOFewyhxFm/

De collectie bestaat onder andere uit een shampoo, een conditioner, een styling en heat protection serum die je kunt gebruiken wanneer je hete styling tools gebruikt en een textuurspray waardoor je haar mooie golven krijgt en het eruit ziet alsof je echt champagne over je hoofd heen hebt gegooid. Je kunt de producten kopen via de website van Cuvée.

Lees ook: 11 Champagne Hacks Die Jouw Nieuwjaarsparty Legendarisch Zullen Maken!