Gebruik Jij Heel Veel Emoji’s Tijdens Het WhatsAppen? Dan Is Deze Baan Misschien Iets Voor Jou!

Oke, ik geef eerlijk toe dat ik ook heel vaak emoji’s gebruik als ik weer eens met mijn vriendinnen aan het whatsappen ben. Soms denk ik zelfs dat ik dit te vaak doe. Maar kun je het me echt kwalijk nemen? Hoe kunnen mensen überhaupt de verleiding weerstaan om emoji’s te gebruiken? Als je net zo als mij een emoji gek bent dan hebben wij leuk nieuws voor je. Je kunt er zelfs geld mee verdienen. 

Het Britse bedrijf Today Translations in Londen heeft een nieuwe vacature online gezet voor de emoji gek. Het gaat hier om een vacature voor emoji vertaler. Ben jij zelf ook urenlang bezig met het analyseren van emoji’s tijdens je gesprekken? Dan heb je het juiste profiel voor deze baan.

Wat doet een emoji vertaler precies? De emoji’s moeten in woorden worden vertaald om misverstanden te voorkomen. Soms denk je namelijk dat een emoji een bepaalde betekenis heeft terwijl er iets heel anders mee wordt bedoelt. Jij legt dus eigenlijk uit wat er met een bepaalde emoji bedoeld wordt. Klinkt leuk toch? Je moet er alleen wel voor naar Londen verhuizen. Voor zo’n leuke baan heb je dat er wel voor over denk ik.

Lees ook: HA! WhatsApp Heeft Een Nieuwe Geheime Emoji!