Ga Jij Dit Jaar Nog Op Vakantie? Dit Zijn De Goedkoopste Dagen Om Op Vakantie Te Gaan!

Het liefst gaan we elk jaar op vakantie en dan zelfs meerdere keren in het jaar. Helaas is dat toch net iets te prijzig. Wil jij dit jaar geld besparen tijdens het boeken van je zomervakantie? Dan moet je op vakantie gaan op deze dagen!

Vliegtickets zijn in de zomermaanden toch wat prijziger dan normaal. Dit omdat heel veel mensen tegelijkertijd weggaan. Maar er is een manier om hoop wat geld te besparen.

Volgens een onderzoek van CheapAir.com, een website die goedkope vliegtickets verkoopt, zijn er in de eerste helft van juni goedkope vliegtickets te vinden. 6 juni blijkt de goedkoopste dag te zijn om te gaan reizen. Juli is echter de duurste maand van het jaar en dan vooral 9 juli. Op die dag betaal je het meest voor je ticket. In augustus zou je eventueel ook nog goedkoop kunnen reizen maar dan alleen op de 22e.

CheapAir.com vertelt ook dat reizen in de midweek altijd goedkoper is dan reizen in het weekend. Dinsdagen en Woensdagen zijn het goedkoopst om te vliegen. Lukt het je echter niet om doordeweeks te vliegen? Dan zou je eventueel nog op de zondag kunnen vertrekken, dit is goedkoper dan de zaterdag.

Heb je je vakantie dus nog niet geboekt? Dan heb je geluk en kun je nu nog op de bovenstaande datums vertrekken.

Lees ook: 6 Prachtige Vakantiebestemmingen Voor Op Je Bucketlist!