Fucking Maandag: Zo Word Je Een Morning Person!

Ughhh, we hate mondays! We zijn absoluut geen morning person, en al helemaal niet op maandagen. Jep, ook jij ligt nog een tijdje in je bed nadat je wekker afgaat en somt allerlei dingen op in je hoofd waarom maandagen f*cking hatelijk zijn. We know the struggle. Maar no worries! Wij hebben 5 tips opgesomd zodat jij de ultieme morning person wordt!

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

1| Luister naar je favoriete nummer.
Muziek laat ons denken aan onze favoriete gebeurtenissen: dat gekke feestje van laatst of je eerste dans met je lover of whatever. Hoe heerlijk is het wel niet om daaraan te denken in de ochtend? Wat dacht je van je favo dansnummer? Je bed uitspringen gaat veel makkelijker als je een extreme drang hebt om je heupen te schudden, right?!

2| Power Pose
De power pose is een pose waardoor je heel de dag optimistisch zal zijn! Veelbelovend, right? Dit moet je doen als je opstaat: doe je armen wijd uit elkaar en je borst naar voren (net alsof je iets gewonnen hebt en trots bent). Deze pose stimuleert zelfverzekerdheid en positiviteit… en dat komt  waarschijnlijk omdat je jezelf moet uitlachen. Want come on, hoe gek zie je eruit als je ‘s ochtends dit doet?! Maar hé, het is het absoluut waard!

3| Drink een glas water.
Het eerste wat in je maag moet in de ochtend is een glas water. Het is verfrissend, kalmerend en het bereidt je lichaam voor op de dag. Oh, en je krijgt er een glowy huid van!
4| Jumping Jacks
Een geweldige manier om energie te krijgen in de ochtend is om je hartslag en bloedstroom te stimuleren. Dus doe 20 jumping jacks of dans om je geest en lichaam op te wekken!

5| Grappige meme’s
Een beetje humor in de ochtenden is zééééér gewenst. Jep, lachen maakt je ochtend een stuk leuker! Dus start je ochtend met het bekijken van grappige meme’s. En deel het met je vrienden… zij hebben het vast ook nodig in de ochtend.

Lees ook: 5 tips om jouw make-up-routine ‘s ochtends te versnellen!