Eindelijk! Rihanna Komt Dit Jaar Met Haar Eigen Beautylijn!

Dat Rihanna een succesvolle zakenvrouw is, is geen verassing. Zo heeft ze een schoenenlijn en kledinglijn op weten te zetten en heeft ze ook nog eens haar eigen geurtjes. Wat er nog mist? Juist, ja. Een beautylijn. Rihanna lijkt onze wensen gehoord te hebben want nu brengt ze die ook uit!

Na een aantal samenwerkingen met M.A.C. Cosmetics komt Rihanna nu met haar eigen beautylijn genaamd Fenty Beauty. Ze teasde de afgelopen maanden al dat ze aan een beautylijn aan het werken was maar daar was nog niet veel over bekend. Tot nu dan. Het is namelijk bekend geworden dat Riri’s beautylijn dit najaar officieel gelanceerd zal worden. Rihanna laat nu al weten wat het eerste product van haar beautylijn zal zijn.

Het eerste product zal een holografische roze lipstick zijn die ook tijdens de Fenty X Puma s/s 2017-show getoond werd. Wij weten dat dit gegarandeerd een succes zal worden:

De lipstick zal deze herfst te koop zijn bij Amerikaanse beauty winkel, Sephora. En maak je geen zorgen! Ze bezorgen ook naar Nederland!

Lees ook: Lekkerrr! Rihanna Brengt Opnieuw Super Vette Sneakers Uit Met Puma!