Eindelijk! Lady Gaga Brengt Na Drie Jaar Weer Een Nieuwe Single Uit!

Het is alweer een tijdje geleden dat Lady Gaga een single uitbracht. De zangeres besloot een break te nemen van haar zangcarrière. Die break duurde zo’n 3 jaar en nu is ze weer terug met een gloednieuw liedje!

Het nieuwe liedje heet Perfect Illusion en als je het voor het eerst hoort dan denk je dat het gaat over een relatie dat perfect lijkt maar waarin alles opeens mis gaat. Ze zingt dan ook: “I still feel the blow but at least now I know it wasn’t love. It was a perfect illusion.” De single kwam uit na haar recente break met verloofde Taylor Kinney en velen speculeren dat het liedje misschien over haar eigen relatie gaat. Zij zelf zegt echter dat het liedje gaat over social media.

“Het liedje gaat over het feit dat er zoveel neppe dingen om ons heen zijn, die echt lijken. Ik zeg niet dat we onze telefoon niet meer moeten gebruiken, ik ben niet gek. Ik vind social media geweldig maar er zijn zoveel dingen op het internet dat niet hoort bij onze realiteit. Mensen voelen een soort druk door die perfecte illusie, dit gaat over het accepteren en loslaten ervan.”

Het liedje werd gemaakt door een echt dreamteam. Gaga produceerde dit liedje namelijk samen met Mark Ronson, Kevin Parker van Tame Impala en Bloodpop, waar Justin Bieber vaak mee samenwerkt.

Gisterochtend stuurde ze een teaser de wereld in van haar nieuwe lied:

#PERFECTILLUSION

A video posted by Lady Gaga (@ladygaga) on

En een paar uur later werd de single dan eindelijk online gegooid. Je kunt hem hieronder beluisteren:

Wat vinden jullie van haar nieuwe single?

Lees ook: Wauw..Het Krachtige Optreden Van Lady Gaga Bij De Oscars Geeft Je Tranen!