Durf Jij: Je Arm In De Muur Steken En Hem Eruit Halen Met Een Gloednieuwe Echte Tatoeage?!

Op Vice vonden we dit bizarre verhaal. Wat blijkt? Afgelopen vrijdag werden er in de Milk Gallery gratis tatoeages gezet door kunstenaar Scott Campbell. Gratis dat is toch hartstikke fijn? Zeker weten! Maar de bezoekers wisten van te voren niet wat voor tattoo ze zouden krijgen. Wat een lef!

De driedaagse tentoonstelling genaamd Whole Glory trok honderden bezoekers. Sommigen waren nieuwsgierig en anderen kwamen toch echt voor die gratis tatoeage, aldus Vice.

Overigens kwam niet iedereen in aanmerking voor een gratis tatoeage. Volgens de verslaggever van het magazine zaten er vijftig tot honderd mensen te wachten tot drie uur ‘s middags, want dan zou de uitslag van de loting bekend worden. Er waren uiteindelijk slechts drie gelukkigen die door Campbell getatoeëerd zouden worden. Het concept is best duidelijk: blind vertrouwen hebben in een ander.

Afbeeldingsresultaat voor tattoo arm in muur vice

Zelf vond Campbell dat hij meer vrijheid kreeg door deze ervaring, aan Vice vertelde hij: “De vrijheid die ik kreeg doordat mensen mij zo volledig vertrouwden was geweldig. Ik heb wel eens klanten gehad die ‘doe maar wat je wil’ zeiden, maar ik denk dat de muur me hielp om de vrijheid die zij gaven op te eisen. Ik was heel verbaasd over hoe het ging. We communiceerden niet, maar de tatoeages waren op een bepaalde manier nog steeds een reactie op de persoon aan de andere kant van de muur. Ik kende ze niet, maar zodra ik hun arm aanraakte, ze schoor en de huid klaar begon te maken, begon ik te fantaseren over wie ze waren. Die ideeën hadden invloed op hoe de tatoeage uiteindelijk werd. Het had wel wat weg van handlezen of waarzeggen. Meestal had ik een arm klaarliggen, en dacht ik bij mezelf: de volgende arm die door het gat komt, krijgt dit erop. En elke keer hield ik de arm vast, keek ernaar, en veranderde van gedachte. Het was niet goed voor die arm. Mijn onderbuik zei: nee, deze arm heeft iets anders nodig.”
Afbeeldingsresultaat voor tattoo arm in muur vice

Lees ook: Weird: Mandy Moore heeft een sperma tatoeage.