Droom Je Ervan Om Radio DJ Te Worden Bij Q-Music? Dit Is Je Kans!

Luister jij altijd naar Q-Music? Kun je niet genoeg krijgen van Mattie En Wietze? Zou jij graag in hun schoenen willen staan? Dan is dit je kans! Mis hem niet!

Je krijgt de kans om dj te worden door het opleidingsprogramma van Q-music: Q-College. Als je een video- en radiotalent bent dan kun je je nu inschrijven.

Als je dan door de selectie heen komt leer je alles dat je wilt en moet weten over radio en videoproductie. Dit door middel van zowel praktijk als theorielessen. Als het je lukt om mensen verstelt te doen staan dan maak je kans op een vaste plek in de programmering van Q-music.

Denk je dat Q-college niet werkt? Dan heb je het flink mis. Mattie Valk & Wietze de Jager, Stephan Bouwman en Kimberley Dekker zijn allemaal Q-DJ en zijn allemaal begonnen bij Q-College. Maar ook Marieke Elsinga, de sidekick van Humberto Tan bij RTL Late Night, of Lars Boele de ochtend-dj van 100% NL zijn ooit begonnen bij de Q-College. Dit kan dus echt een grote life changer voor je zijn.

Je kunt je tot 20 maart 2017 inschrijven. Op 25 maart worden talenten uitgenodigd voor de eerste ronde. Jezelf inschrijven doe je hier!

Lees ook: Houd Je Van Reizen En Cocktails Drinken? Dan Is Deze Baan Iets Voor Jou!