Dol Op Lezen? Cara Delevinge Brengt In Oktober Haar Eerste Boek Uit!

Cara Delevinge begon een aantal jaar geleden aan haar carriere als model en was vorig jaar te zien in de super toffe film Suicide Squad met Will Smith en Jared Leto. Maar sinds deze week mag zij zich ook nog eens schrijfster noemen. Deze week maakte Cara bekend dat ze de afgelopen maanden druk bezig was met het schrijven van een boek. Voor nu moeten we nog even wachten op het boek want hij komt helaas pas uit in oktober.

Is er iets dat Cara Delivinge niet kan? Ze is super knap, kan acteren, zingen (voor als je dat nog niet wist) en nu heeft ze ook nog eens een boek geschreven. Afgelopen dinsdag maakte ze bekend de afgelopen maanden druk bezig geweest te zijn met het schrijven van haar eerste boek. Het boek genaamd ‘Mirror, Mirror’ gaat over vier vriendinnen; Leo, Naima, Rose en Red die zichzelf vinden tijdens hun tijd op school.

https://www.instagram.com/p/BRm__n2DYpt/

Mirror, Mirror komt in oktober uit in Engeland. Wanneer hij in de Nederlandse boekenwinkels komt is nog niet bekend maar je kan hem wel alvast bestellen! Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar het boek van multitalent Cara Delevigne!

 

Lees ook:  Victoria’s Secret Stopt Met Hun Kleding, Schoenen En Accesoires