Dol Op Horrorfilms? Dan Moet Je Deze Film Zeker Zien!

Als jij een echte horrorfanaat bent dan heb je vast al gehoord over de film, Don’t Breathe die volgende maand in de bioscoop te zien is. De naam klinkt misschien niet zo eng en saai maar laat dat je niet stoppen om de film te gaan kijken. Hij is namelijk alles behalve saai!

De film gaat over een groepje opstandige tieners die wanhopig geld nodig hebben zodat ze hun ellendige leventje kunnen achterlaten en naar Californië kunnen verhuizen. Wanneer ze erachter komen dat een man in de buurt $300.000 in zijn huis heeft liggen, besluiten ze hem te beroven. Ze denken dat dit een eitje wordt, de man is namelijk blind. De man was een veteraan die blind raakte in Irak (het feit dat hij een veteraan was zegt eigenlijk al genoeg). Hij zondert zich af van alles en iedereen wanneer zijn dochter vermoord wordt door een bestuurder en er vervolgens zonder straf van af komt. Je kunt je voorstellen dat dit hem bitter achterlaat. Wanneer hij erachter komt dat er indringers in zijn huis zijn, belt hij de politie niet. Hij lost het probleem zelf op.

Dit verklaart meteen de naam van de film. De zintuigen van de man zijn zo scherp dat hij de tieners, die gespeeld worden door Jane Levy, Dylan Minnette, and Daniel Zovatto kan horen ademhalen. De man richt een pistool op ze en als ze bewegen, gaan ze eraan. Toch probeert de groep zo snel mogelijk uit het huis te komen, dat gaat alleen niet zo gemakkelijk als gedacht.

De film wordt nu al gezien als een hit en mensen die de film in Amerika al hebben gezien zeggen dat de film veel spanning en schrikmomenten heeft.

We zullen nog even tot 28 september moeten wachten voor we hem kunnen zien maar dat betekent niet dat we de trailer niet kunnen bekijken:

Lees ook: Creepy As F. Deze Nieuwe Horrorfilm Is Het Engste Van Het Jaar!