VLOG: Wij Gingen met Buddha To Buddha Naar Ibiza!

Wie kent ze niet? Bijna elke fashionista heeft er minstens een in haar collectie: een Buddha to Buddha armbandje. De perfecte armcandy om je armbandjes-stash mee aan te vullen. Deze herfst zijn ze helemaal terug! Buddha to Buddha heeft een nieuwe lijn die zo freakin’ vet is dat wij direct aan het bestellen geslagen zijn!

Vanaf begin september ligt de Limiteds collectie in de winkel en we verklappen: hij is tof! Het gaat omspeciale uitvoeringen van twee iconische Buddha to Buddha armbanden ingelegd met de natuurlijke en pure materialen onyx (steen) en bone (bot). De zogeheten Limited Editions zijn in een gelimiteerde oplage van 150 stuks per armband verkrijgbaar. De armbanden zijn unieke uitvoeringen van de Ben en Esther; twee zilveren armbanden die al jaren favoriet zijn binnen het assortiment.

Op Ibiza werden de vier unieke zilveren armbanden aan ons gepresenteerd en dat was genieten! Het werd een gigantisch leuk tripje vol gezelligheid en een mooie presentatie. Wist je bijvoorbeeld dat er in totaal 10 zilversmeden meewerken bij het maken van  één limited armband? En dat het maken ervan in totaal vijf dagen duurt!  Puur vakmanschap dus :)! Benieuwd naar onze avonturen? Bekijk de Vlog hierboven en vergeet je niet te abonneren op ons kanaal!

buddha-to-buddha

 

Buddha to Buddha