Dit Zijn De 16 Meest Hilarische Verschillen Tussen Mannen En Vrouwen!

Come on, je kan niet ontkennen dat mannen en vrouwen van twee totaal verschillende werelden komen. Nope, wij begrijpen mannen niet en zij begrijpen ons niet. Hoewel dat soms zó irritant kan zijn, kan het ook hilarische momenten opleveren. Tjah, hoeveel tijd er ook voorbij gaat, deze hilarische verschillen tussen de twee zullen never nooit veranderen!

1| Shampoo kiezen
Hoewel mannen er pas in de douche achter komen hoe een shampoo ruikt, weten vrouwen al alle details vóórdat ze het kopen. Wij ladies willen een long term relationship met onze shampoo en tjah, dan moet je wel doen alsof je een soulmate uitkiest. Mooi excuus voor die honderden eisen die we hebben, right?
Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me

2| Koffer inpakken
Oké, we zijn het allemaal eens dat mannen in korte termijnen denken en vrouwen in lange termijnen. Wij snappen het gewoon niet. Hoe kunnen mannen nou in 5 minuten een heel koffer ingepakt hebben?! Onze koffer gaat pas na een week dicht… en die rits na een dag.

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me


3| Shoppen

Mannen zijn simpel. Als ze iets nodig hebben dan gaan ze naar een winkel, kopen hun shit en gaan weer terug naar huis. Dit is hoe wij vrouwen dat doen: ons opmaken, want hallo, winkelen is some serious business! Vervolgens gaan we een uur window shoppen, 3 uur in winkels ronddwarrelen terwijl we eigenlijk niks nodig hebben, met vriendinnen praten die we toevallig voorbij zien lopen, ‘oh, kijk daar is nog korting!’, even make-up swatchen, selfies maken in kleedkamers… moeten we nog doorgaan?

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me

//  

4| Het uitmaken
Dit plaatje vertelt alles.

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me

5| Klaarmaken
Tjah, voor mannen bestaat het proces van klaarmaken slechts uit 3 stappen: wc, douche, kleren aandoen. Oh, en wij vrouwen? *kuch* wij zijn er in 5 minuten…

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me


6| Complimenten krijgen

Als mannen een compliment krijgen, vinden ze het gewoon cool. En wij vrouwen? Wij gaan extreem uit ons dak (of stiekem zoeken we naar geheime betekenissen achter die complimenten. ‘Hmm, zou ze het echt menen?’)

//

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me

7| Een partner kiezen
De meeste mannen zoeken naar hook-ups, terwijl de meeste vrouwen op jacht zijn naar toekomstige soulmates. Screw you, guys!

 

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me

8| Blij zijn
Ook hier bewijzen mannen dat ze té makkelijk zijn met dingen. Wil je hem blij maken? Easy! Maar wil je een vrouw blij maken? Good luck.

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me


9| Signaaltjes begrijpen

Zucht. Mannen zijn niet de beste als het aankomt op het begrijpen van signaaltjes die we o zo lang proberen te geven. Helloo?! Hoezo begreep hij nou niet dat we die ene keer niet per toeval een dunne jas aanhadden en bibberden van de kou. Hint: je moest je jas geven dombo! En wij vrouwen proberen overal een betekenis achter te zoeken… en ja, ook die ene keer dat hij opeens met zonnebloemen aankwam in plaats van rozen. Just kidding! Mannen kopen nooit bloemen.

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me
10| Zoals Einstein het omschrijft…

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me

11| En ook Oscar Wilde geeft een wijze les.

 

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me


12| Gluren

Whaaaa! Heb je net een hot dude gezien in de supermarkt? Laat het gluren maar beginnen! Wij vrouwen doen dit op de meest bescheiden manier ever. Maar mannen? Hó maar. Ze gaan erop los. Geloof ons, als een man je leuk vindt, zegt hij dat gewoon recht in je gezicht.

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me


13| Oppassen

We weten niet of het komt omdat mannen niet zwanger kunnen raken, maar omg, deze gasten weten echt niet hoe ze een cute relationship met de kleintjes moeten hebben. Nee mannen, die mini baby’s zijn geen speeldinges!

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me


14| De werkruimte

Mannen hebben een opruimmethode die ‘geordende chaos’ heet. Heb jij in die bloody mess één pen verplaatst? Geloof ons, hij merkt het omdat het niet op die éne unieke plaats zit. Maar hé, dat is hetzelfde geval met vrouwen en hun bureaublad, dus tjah.

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me

15| Nagel breken
Breekt een vrouw haar nagel? Dan is haar leven ook helemaal ingestort. Mannen zullen nooit begrijpen hoe het is om zóveel tijd, energie, aandacht en geld te geven aan je nagels om er vervolgens een scheur in te zien. Het zijn onze mini-baby’s, oké?! Gelukkig zijn mannen een stuk stoerder als het aankomt op hun nagels. En we zijn stiekem heel blij dat we hierin verschillen. Moet je eens voorstellen dat je vriend huilde om een nagelscheurtje? Hell no!

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me


16| Naar de kapper gaan

Zucht.

Foto: www.lols.me

Foto: www.lols.me

Lees ook: 10 kinderachtige gewoonten die mannen nooit zullen afleren!