Dit Zegt De Vorm Van Jouw Lippen Over Je Karakter!

Jean Haner is expert in Chinese face reading. En volgens hem zijn we niet voor niets geboren met onze fysieke kenmerken. Elk feature heeft een link met ons persoonlijkheid en vertelt dus hoe wij als persoon zijn. Creepy! Jean deelde met Cosmopolitan wat onze lippen over ons zeggen. Is het grappig? Ja. Gaan er een paar hersencellen dood? Ook, ja.

‘Goldilocks’ lippen
Heb je medium-lippen die niet te dun en ook niet te dik zijn? En is jouw cupidoboog niet te strak, maar heeft het toch wel een duidelijk vormpje? Dan ben je waarschijnlijk een prima persoon om mee om te gaan. Je ben geen drama queen en ook niet hebberig. Je houdt er niet van om te slijmen bij mensen, maar wil toch wel een bijzondere connectie hebben met ze. Met jou kan iedereen opschieten!

Een geïnjecteerde bovenlip
In de Chinese face reading is het zo dat als je iets verandert aan je gezicht, je je hele systeem overboord gooit. En wat gebeurt er als je systeem niet meer klopt? Jup, je verandert je lot. Dus dames, als je gaat spelen met je natuurlijke features, houd dan in je achterhoofd dat je ook speelt met je lot. Het logica hierachter? Alle kenmerken van jou vormen een samenhang en werken samen om jou te representeren. Verander je een lichaamsdeel, dan verander je jouw bestaan. Snappen jullie het nog?

Voor de mensen die van zichzelf een dikkere bovenlip hebben dan hun onderlip: wees gerust, we hebben voor jullie een simpele uitleg. Jouw lipvorm betekent dat je een gul persoon bent en bezorgd bent over de behoeften van andere mensen.

Een geïnjecteerde onderlip
Dat betekent dat je iemand bent die graag verwend wilt worden. Je wilt gewoon genieten van het leven en zoekt daarom continu naar avonturen en plezier.

Natuurlijke volle lippen
Heb je volle lippen? En heb je toevallig ook een kinderwens? Mensen met volle lippen zijn vaak zorgzaam, gul, zetten andere mensen op nummer één en willen goede relaties opbouwen.

Dunne lippen
Mensen met dunne lippen vinden het vaak niet erg om alleen te zijn. Ze blijven niet aan iemand kleven.

Lippen met een scherpe cupidoboog
Deze lipvorm betekent dat je goed communiceert, snel denkt en heel erg creatief bent. En omdat je zo snel denkt, gebeurt het nog wel eens dat je snelle reacties geeft zonder daarbij na te denken. Of er nou wat goeds of fouts uit je mond floept, houd je in en denk goed na.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Lippen met een ronde cupidoboog
Heb jij zulke lippen? Dan ben je vast super aardig! Mensen met zulke lippen zijn vaak meelevend en zorgzaam.

Lippen zonder cupidoboog
Dit is een teken dat je waarschijnlijk heel erg verantwoordelijkheid op je neemt. Chill out. Jij hoeft niet altijd degene te zijn die alles moet oplossen.

Lippen die in het midden van nature voller zijn.
Je bent een geboren performer en zal waarschijnlijk ooit onder de spotlights belanden. Je houdt van aandacht, bent extrovert én dramatisch. En die overige dunne zijkanten van je lip? Dat betekent dat je een grappig en enthousiast persoon bent.

Kleine mond met natuurlijke volle lippen
Jouw mond is een teken dat je eerst aan jezelf denkt. Je gaat pas aan andere mensen denken als zij jouw behoeften hebben bevredigd.

Kleine mond met dunne lippen
Jij hebt waarschijnlijk (nog) geen behoefte in een relatie. Een connectie met anderen is niet zo heel belangrijk voor jou.

Geen bovenlip en een normale onderlip
Heb jij zulke lippen? Dan ben je waarschijnlijk iemand die veel waarde hecht aan je carrière. Daarom heb je voor relaties niet heel veel tijd.

Grote mond met normale tot volle lippen
Mensen met zulke lippen zijn vaak gul en zorgzaam.

Grote mond met dunne lippen
Jouw lippen zeggen ons dat je niet gul en ook niet zorgzaam bent. Shame on you.