Dit Waren De Halloween Looks Van Jouw Favoriete Sterren!

Gisterenavond was het de meest scary night van het jaar en die hebben de sterren met veel plezier en heavy looks gevierd. Bekijk de looks van onze fave’s hieronder.

Jessica Rabbit
Deze ster doet altijd haar best er super fab uit te zien, maar we zijn er 100 % zeker van dat jij dit super model in kognito niet herkent. Toen de ster op haar eigen Halloween bash verscheen was ze onherkenbaar. Nog steeds niet duidelijk wie dit is it? Deze bizarre red beauty is: Heidi Klum! Wie had dat gedacht!

 

Foto: Jackson Lee / Splash

Foto: Jackson Lee / Splash

Warrior Princess
Wie deze warrior princess is, is wel direct duidelijk. Uiteraard ging Kylie Jenner voor een sexy Halloween kostuum. Dat dit haar eerste halloween als volwassene was werd direct duidelijk, haar kostuum was zeker 18 + proof.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Scary Skulls
Ook J.lo was present op het feestje van Heidi Klum en besloot samen met haar boyfriend Casper Smart voor een simpele schmink look te gaan.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

African-inspired Coming to America Kostuums
Ja, deze sterren hebben over hun look nagedacht! Jay-z & Bey zagen er super uit in hun speciale outfits. Het felle goren van Bey d’r jurkje matcht haar glow perfect.

247paps/splasnews

247paps/splasnews

Plastic Masks
Dat deze sterren ietwat weinig tijd hadden om over hun looks na te denken straalt er vanaf. Als puppy & skull verlieten newly weds Jennifer Aniston en Justin Theroux Chateau Marmont.

Foto: SPW/ Dave/Splash News

Foto: SPW/ Dave/Splash News

Lees ook: Kim Kardashian’s Halloween kostuums door de jaren heen.