Dankzij Gezonde Voeding Kan Je Oogkleur Veranderen!

Gezond eten is hip! Mensen stappen massaal over op een veganistisch dieet omdat het gezonder is voor het lichaam. Dat gezond eten veel voordelen biedt is bekend maar bij dit meisje gebeurde er iets heel bijzonders: het veranderde de kleur van haar ogen!

Carly Fraser had voordat ze überhaupt veganistisch begon te eten, donkergroene ogen met bruine vlekjes. Na het veranderde eetpatroon hadden haar ogen een licht grijze, blauwige tint met groene vlekken en een bruine cirkel om haar iris. Super bijzonder!

Voor:

Foto: livelovefruit

Foto: livelovefruit

Na:

Foto: Livelovefruit

Foto: Livelovefruit

Je ogen laten je weten wat er binnen in je lichaam gebeurd. De kleur en helderheid laten zien hoe helder en schoon je eigenlijk van binnen bent. De iris vertelt hoe het gaat met psychologische aandoeningen, gezondheidsrisico’s en de kracht van bepaalde organen. Het buitenste deel van je ogen vertelt je hoe het gaat met het brein en het binnenste deel vertelt je over de andere organen zoals je ziet in het plaatje hieronder.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

Een gele kleur rondom je iris vertelt je hoeveel gifstoffen er in je lichaam zitten. Dus minder gelige kleuren betekent minder gifstoffen. Als je teveel ongezonde dingen eet en dus niet genoeg vitaminen binnenkrijgt kan er een verstopping in je darmen ontstaan. Dat zie je direct terug in je oogkleur.

Wanneer Carly overging naar een veganistisch eetpatroon, werd haar verstopping meteen minder. Ze at voeding waardoor de giftige stoffen in haar lichaam verdwenen. Ze was haar lichaam aan het genezen met gezonde voeding waardoor haar donkere en grauwe ogen veel lichter werden. Ook haar oogwit werd in helderder.

Niet alleen de kleur van Carly’s ogen veranderde, ook bepaalde vezels in haar ogen waren anders. Carly vertelt dat iemand die overgewicht of ondergewicht heeft met blauwe ogen niet altijd gezond zijn. Het gaat niet alleen over de kleur, het gaat ook over de vezels en hoe het oog geschapen is. Als je ongezond bent en een gele kleur rondom je iris hebt, kan dit de hele kleur veranderen. Je ogen kunnen er bruin of uitzien terwijl het eigenlijk groen of blauw is.

Foto: Livelovefruit

Foto: Livelovefruit

Foto: Wikipedia

Foto: Wikipedia
Hoe schoner je van binnen bent, hoe schoner je ogen eruit zullen zien. Carly vindt het nog steeds bijzonder dat haar ogen zijn veranderd, eigenlijk is het wel logisch. Je ogen weerspiegelen je gezondheid en Carly heeft voelt zich na een gezond eetpatroon van 6 jaar, hartstikke gezond.

Lees ook: Deze Acteur Liet Zijn Oogkleur Permanent Aanpassen Van Bruin Naar Blauw!