Dit Meisje Reageert Op Geniale Wijze Op De Stomme Tweet Van Haar Boyfriend!

Elke vrouw die date met een voetbal fan weet dat hij je laat vallen zodra de nieuwe editie van FIFA in de winkels ligt. Plan maar alvast een stuk of 40 ladies nights in want je man zie je voorlopig niet meer terug. Die zit de aankomende weken achter zijn Xbox geroest net zolang tot dat spel is uitgespeeld.

Dat wij vrouwen dit fenomeen niet zo goed snappen vinden wij niet gek. Oke, de graphics van de nieuwe FIFA zullen iets mooier zijn, en Ronaldo’s pretty face zal iets minder Pixelig zijn in de nieuwe editie (Ik verbaas me er nog steeds over dat mannen dit belangrijk vinden) maar verder kan FIFA 16 toch niet heel anders zijn dan FIFA 15 & 14?! Aan het spelletje voetbal verandert niet veel toch? Wat zijn mannen toch oppervlakkig he ladies?

Ook dit meisje genaamd Danni kreeg te kampen met een Boyfriend met FIFA Fever. Haar vriendje Eazy besloot haar op ‘Attente’ wijze een berichtje te sturen via Twitter om voorlopig afscheid van haar te nemen nu hij zijn nieuwe spelletje in zijn bezit had. Dat Danni een stuk cooler is dan haar vriendje bewees ze direct. De brunette reageerde op hilarische wijze terug naar haar kinderachtige vriendje en haar ‘dis’ ging dan ook direct Viral.

Door haar geweldige Tweet besloot Ann Summer’s een seks webshop haar een Vibrator op te sturen. GENIAAL!

Lees ook: Is deze jongen met grijper de meest irritante boyfriend ter wereld?