Dít Is De Nieuwe Variate Op De Side-Boob!

Aangezien Miley Cyrus altijd open staat voor wat bloot heeft ze deze trend uiteraard direct omarmd. Gisterenavond bij de VMA’s liet de ster wederom zien what her mama gave her en showde ze naast een side boob ook een side butt. 

Foto: Getty

Foto: Getty

Foto: Getty

Foto: Getty

 

Dat Miley dol is op deze trend mag duidelijk zijn, maar ze is niet de enige. Ook andere sterren laten maar wat graag hun side-butt luchten. Bij de Versace show arriveerde Nicky Hilton in een wel heel bijzonder jurkje met cut-out stripes die eh.. letterlijk alles onthulde. Wellicht kunnen we stellen dat 2015 het jaar van de kont is?! Want ook stunner Karlie Kloss werd gezien in gown met open zijkant ontworpen door Donatella Versace.

Foto: Getty

Foto: Getty

En of de stempel van Verasce nog niet voldoende was, besloot ook Dior onthullende jurken de catwalk op te sturen. Deze foto, gemaakt door fashion blogger Susie Bubble, laat zien dat het geheel couture verantwoord is om zoveel skin te tonen.

Never thought I'd see this much flesh at a Raf Simons show @Dior #diorcouture

A photo posted by Susie Lau (@susiebubble) on

Indien je nog niet helemaal overtuigd bent van deze trend, komt dat waarschijnlijk omdat we je de side-butt onder de side-butts nog niet hebben getoond. J.lo baby.. wat doe je ons aan!

Foto: Getty

Foto: Getty

Lees ook: Dit zijn de meest bizarre outfits van de VMA’s!