Dit Is De Lipkleur Die Je Volgens Je Sterrenbeeld Zou Moeten Dragen!

En jij dacht dat je gewoon naar de MAC counter kon lopen en een kleurtje kon uitzoeken. Nee, nee, nee.. It’s not gonna happen! Er zit een hele astrologische wetenschap achter het kiezen van een lipkleur welke je eerst moet bestuderen alvorens je een kleur mag uitzoeken.. ZUCHT serieus?! Jep, let’s start!

lip color 1

Ram (21 maart – 19 april): Fuchsia
Rammen zijn geboren voor een bold badass lip. De ram is dangerous-but-sexy fire: en nee daar hoort geen klassiek rood bij maar iets spannenders dan dat! Jullie zijn totaal niet voorspelbaar en vinden het fijn een beetje te shockeren. Dus een bad badass fuchsia it is ladies!

Stier (20 april – 20 mei): Diep Bordeaux
Stieren hebben diepgang en zijn erg sensueel. Daarnaast staan ze erom bekend een van de beste bedpartners uit het sterrenstelsel te zijn. En toch zijn ze low-key sexy. Daarnaast zien Stieren er graag rijk en verzorgd uit. Stieren zijn dol op alles dat chic, duur en tijdloos is. Julie zijn de Hermès Birkin bag onder de sterrenbeelden.
Daarom past een Diep Bordeaux rood erg goed bij jullie. Classy maar niet in your face, zoals fel rood is.

Tweelingen Gemini (21 mei – 20 juni): Hot Pink
Jij ziet er het beste uit met fel roze en blauwe lipstick. De meeste van jullie zullen niet freaky genoeg zijn om een blauwe lip te rocken dus gelukkig is er nog een optie. De tweeling is levenslustig, je hebt enorm veel energie en je bent klaar om alle kanten van de onderwereld te ontdekken. Jouw lipkleur moet Shocking, Fel en Hot Pink zijn. Heftig?! Nope een Tweeling heeft lef en houdt van shockeren.
Kreeft (21 juni – 22 july): Mat Passioneel Rood
Jullie zijn lief en erg emotioneel. Kreeften zijn gepassioneerde lovers die diepe gevoelens koesteren. Kreeften tonen pure emotie. En daar past de kleur mat passioneel rood perfect bij. Je lippen verdienen de kleur van bloed: de life force.
Shiny rood is niet voor jou, mat is waar jij voorgaat. Jullie ziel is van fluweel niet van zijde. Daarnaast verlies je een matte lip niet na een glaswijn en ook na een heftige zoen-sessie ziet jouw lip er nog perfect uit. Tja.. de passie!

 Leeuw (23 juli – 22 augustus): Koraal
Leeuwen zijn erg charismatisch. Ze hebben humor, zijn sexy en niemand kan ze weerstaan. Leeuwen zijn enorme flirts door hun sexy en speelse karakter. Jij bent een meisje waar mannen over dromen en mensen willen meer zien van jou. Je bent avontuurlijk, vrolijk en met jou kan je lachen. Daarom past de kleur koraal goed bij je, een zomerse kleur die niet enorm voor de hand liggend is en toch bright & vrolijk is.

Maagd (23 augusts – 22 september): Orchid
Maagden zijn gevers, hebben een grote fantasie en zijn enorm artistiek en creatief. Virgo’s zijn emotioneel en voelen diepe gevoelens. Je ziet het mooie in de dingen in de wereld. Daarom past een rijke Orchid lip goed bij je. Omdat de steen van de maagd de Saffier is past een Orchid lipstick met een blauwe ondertoon het beste bij je. De roze ondertonen benadrukken je zachte kant, terwijl paars staat voor je creativiteit.

Weegschaal (23 september – 22 oktober): Soft Nude
Weegschalen hebben geen dramatische kleuren nodig om op te vallen. Nude tones staan chique. Weegschalen zijn uitgebalanceerde wezens. Ze hebben goede intuïtie en grote ambities. Toch zijn ze bescheiden en kiezen daarom voor een nude lip. Je lipstick definieert niet wie jij bent, je acties doen dat.

Schorpioenen (23 oktober – 21 november): Intensief Rood met Glans
Schorpioenen zijn sex maniacs! Jij verdient de meest sexy kleur uit het universum. Jij hebt power red nodig en zeker geen matte variant: that’s too old school romance. Jij houdt van passie & vuur. De schorpioen is ondeugend en heeft veel zelfvertrouwen en dat heb je nodig om zo’n kleur te durven dragen. Je ziet er fiere & hot uit!

Boogschutter (22 november – 21 december): Burnt Berry
Boogschutters filosoferen graag over het leven. Je spendeert veel tijd aan het nadenken over wat dingen betekenen. Daarnaast ben je extreem positief. Je straalt een gezonde en fijne energie uit naar je omgeving. Mensen hebben jou graag om zich heen. En daarom verdien jij een warme burnt berry lipstick. Een warme, sexy en mooie kleur die past bij je persoonlijkheid.

Steenbok (22 december – 19 januari): Black 
Steenbokken zijn goede vrienden. Je kan op ze vertrouwen, zijn erg ambitieus, ze zijn goed georganiseerd en zien er daarnaast altijd prachtig uit. Je bent een zeldzaam soort en daarom verdien jij een zwarte lip. Het is gewaagd en uniek maar dat ben jij ook. Het is een kleur die staat voor organisatie en ambitie. Daarnaast kan niemand een vrouw die een zwarte lip durft te rocken weerstaan.

 

Waterman (2o januari – 18 februari): Ijzig Blauw
Het is het jaar van de waterman, dus het is aan jouw om deze nieuwe trend te gaan zetten. Je bent een trendsetter en blauwe lipstick zal een comeback gaan maken zeker nu de 90’s hard aan het terugkeren zijn in ons mode beeld. Dus pak je kans en ga ervoor! Houdt er rekening mee dat jij niet voor een donker blauwe kleur moet gaan maar voor een ice-princess blue. Perfect tijdens de koude dagen.

Vissen (19 februari – 20 maart): Mauve met lipliner
Yes, jij bent de Kylie Jenner onder de lipkleuren. Jij bent super sexy met een ton aan natural swagger. Jij hebt niet meer nodig dan een mooie lip en wat blush. Jij bent een natural beauty zoals Angelina Jolie die geen heavy colors nodig heeft om op te vallen.

Lees ook: Dit zegt jouw favoriete pizza over je persoonlijkheid!