Shay Mitchell Geeft Een Hint: Emily & Alison Krijgen Wellicht Een Relatie In Seizoen 7!

Wie fan is van Pretty Little Liars is natuurlijk een grote fan van Emison (Emily + Alison). Stiekem hoop jij dat er in seizoen 7 eindelijk iets gebeurd tussen de twee en er wellicht een mooie relatie opbloeit tussen de dames! Wie wellicht denkt dat dit nooit gaat gebeuren, kan het mis hebben! Shay geeft ons een kleine sneak week over ‘what might happen.’

De relatie tussen Emily en Alison bleef altijd ietwat mysterieus in de serie.. Voelde Alison wel hetzelfde voor Shay of deed ze voornamelijk alsof? Door de jaren heen hebben de dames hun vriendschap teruggevonden maar is er, nu Alisons man een grote dickhead blijkt te zijn, toch ook wat liefde tussen de dames blijven hangen?

Shay Mitchell vertelt dat de relatie tussen Emily en Alison anders is dan de relaties van de andere dames. Alison was Emily’s eerste liefde en wat Alison ook doormaakt, Emily zal er altijd voor haar zijn. Shay heeft zelf ook vriendschappen in haar persoonlijke leven zoals die van Emison. “Je spreekt elkaar misschien niet vaak maar als je elkaar weer ziet dan is er niks veranderd en pak je de draad weer op. Je maakt elkaar misschien boos maar je wordt er ook sterker van als zussen. Dat is ook zo tussen Emily en Alison.”

Stay noemt de twee ‘zussen’ en daarmee krijgen wij het idee dat ze ons om de tuin probeert te leiden. In een eerder interview vermeldde ze namelijk dat ze ervan overtuigd is dat Emison uiteindelijk wel zal gebeuren.
Of dat echt zo is, zullen we nog even moeten afwachten maar een ding is zeker: Emily heeft het zwaar gehad in de liefde. Shay zegt ook dat Emily in een belangrijke relatie belandt dit seizoen. “Er komen heel veel bekenden van het verleden terug en dat zorgt interessante wendingen qua relaties.”


Wij zijn in ieder geval benieuwd wat er gaat gebeuren!

Lees ook: MAJOR SPOILER! Is Dit Pretty Little Liars Karkater Über A?