Disney Geeft Eerste Beelden Vrij Van De Nieuwe Attractie Star Wars Land!

Disney geeft ons eindelijk een voorproefje van hun nieuwe attractie, Star Wars land, dat momenteel wordt gebouwd in de parken in California en Florida. De opening van de nieuwe attractie staat gepland voor 2019. Kortom, je kunt nu al gaan sparen voor je ticket naar de VS! 

Afbeeldingsresultaat voor star wars

 In een blog post, kondigt het bedrijf aan dat de op Star Wars-geïnspireerde wereld zijn gasten meeneemt naar een compleet nieuwe planeet. Die de laatste stop vormt voor je in Wild Space belandt. De wereld werd onthult tijdens de D23 expo, die momenteel plaatsvindt in Anaheim, Californië. Daar zijn de modellen het hele weekend nog te zien voor publiek.

Er zullen twee hoofd attracties zijn – eentje waarbij de bezoekers zelf kapitein zullen zijn van the Millennium Falcon die op een geheime missie gaat, en eentje waarbij je je midden in een ‘climatic battle’ tussen de First Order en the Resistance bevindt. De foto’s laten een ruw terrein, gecombineerd met mooie bossen en een omgeving die lijkt op Endor uit de Return of the Jedi.

Volgens Bloomberg zal de nieuwe Star Wars attracties rond de $1 billion per attractie kosten.

Lees ook: OMG! Disney opent een gloednieuwe Star Wars attractie!