DING DING DING: Ook Ed Sheeran Mengt Zich In De Taylor Vs. Nicky Fight.

Het wordt nu wel erg ‘gezellig’ op Twitter. Want na Katy Perry heeft ook Taylor’s bestie Ed Sheeran besloten zich in de catfight te mengen. 

Foto: Buzzfeed

Foto: Buzzfeed

Mocht je nog steeds geen idee hebben waar dit over gaat dan verwijzen we je graag naar dit artikel. Maar we gokken zo dat de meeste Gunners inmiddels wel op de hoogte zijn van de celeb-twitter vete die gaande is. Ook Ed Sheeran zou zijn mening met The Daily Telegraph hebben gedeeld en gezegd hebben: ‘Ik denk dat iedereen weet dat Taylor niets fout heeft gedaan in deze situatie. Ze heeft zichzelf niet genomineerd voor de awards. Ze heeft een paar goede clips gemaakt die de mensen waarderen. Ik denk dat Minaj opmerking een beetje overbodig (in engels: Redundant) was. Haar punt is dat je skinny en blank moet zijn om genomineerd te worden voor Video of the Year, maar Beyoncé’s ‘7/11’ is ook genomineerd, dus het vrouwenlichaam wordt in elke vorm ‘gevierd’.

Actualiteiten website was duidelijk onder de indruk van Ed’s woorden en besloot er daarom een Tweet uit te gooien met de mededeling dat Ed Sheeran Nicki’s VMA’s discriminatie argument overbodig vind. Ed Sheeran zelf was duidelijk not amused met deze Tweet en reageerde in eigen persoon:

Schermafbeelding 2015-07-23 om 16.41.52

Lees ook: De ware reden achter het ‘gevecht’ tussen Katy Perry & Taylor Swift.