Deze Vrouw Zou De Tweelingzus Kunnen Zijn Van Riverdale’s Jughead Jones!

Waarschijnlijk ken je ze al heel lang; Dylan en Cole Sprouse. De tweeling maakte hun debuut in Grace under Fire en werd echt bekend toen ze hun ‘eigen’ show kregen genaamd ‘The Suite life of Zack en Cody’. En nu is een van de twins, Cole Sprouse,  terug als de mega mysterieuze en super aantrekkelijke Jughead Jones uit je favoriete serie Riverdale. Echter vragen we ons nu toch af of de tweeling geen drieling blijkt te zijn?

Afbeeldingsresultaat voor cole sprouse

 

Een meisje, genaamd Samantha Church, ging door oude fotoboeken heen en kwam daarbij een oude foto tegen van haar tante waar ze toch even twee keer naar moest kijken.. want… Is Cole Sprouse eigenlijk een reïncarnatie van haar tante? Uiteraard postte ze de foto op Twitter met de tekst ‘Waarom lijkt mijn tante op @colesprouse op deze foto?’. De foto is een beetje blurry, maar eerlijk is eerlijk; haar tante lijkt op Cole Sprouse in een jurk!

 

Uiteraard kreeg de foto de nodige aandacht en hij is sindsdien dan ook door 13.000 mensen, waaronder Cole, geretweet. Making Samantha Twitter-famous for a hot minute!

Lees ook: Zac & Cody zijn sexy geworden!