Deze Terminaal Zieke Moeder Doet Iets Prachtigs Voor Haar Dochter.

Heather McManamy weet dat ze niet lang meer te leven heeft. Daarom bedacht de 35-jarige moeder iets heel speciaals om haar dochter na te laten. 

zieke moeder

ABC News schrijft dat McManamy kaartjes heeft geschreven voor haar 3 jaar oude dochtertje Brianna, die ze gedurende belangrijke gebeurtenissen in haar leven mag openen. Ze heeft er een geschreven voor de eerst keer dat ze een tandje wisselt, eentje voor het behalen van haar diploma, een voor wanneer ze haar eerste kindje krijgt en nog 40 andere kaartjes met bijzondere wensen voor haar kleine meisje.

Uiteraard hoopt McManamy dat ze kaartjes zo lang mogelijk zelf aan haar dochter kan geven. Er is nog steeds hoop dat ze door bepaalde bepaalde behandelingen wat extra tijd heeft, helaas is er geen behandeling die haar volledig kan genezen. Indien ze afscheid van de wereld moet nemen wil ze dat haar dochtertje de kaartjes openmaakt en weet dat ze voor haar zijn.

Aan ABC News vertelt de moeder: ‘Het maakt me niet uit wat mijn dochter doet in haar leven, ik wil gewoon dat ze gelukkig is. Het leven is te kort. Zolang ze loyaal is aan haar eigen idealen komt alles goed.’

Als je de zieke Heather, Brianna en haar vader Jeff wil helpen kan dat via de GoFundMe account van het gezin. Met het opgehaalde geld betalen ze de medische rekeningen, huishoudkosten en eventuele uitvaart kosten. Ze hebben al meer dan $28,000 opgehaald. Ook is het gezin een tripje naar Disney gemaakt met hun dochtertje en hebben ze haar de zee voor de eerste keer laten zien.