Deze Gestoorde Dingen Deed Iedereen Die Vroeger De Sims Speelde!

Hoe erg genieten waren jouw zondagmiddagen met The Sims. Je eigen virtuele mensen maken en ze van alles laten doen, je voelde je een soort dictator met een eigen stadje en je liet je Sims dan ook de meest inhumane taken uitvoeren! 

1.De WC blokkeren zodat je Sim niet kon plassen
Stiekem vond je het heel grappig om je Sim in zijn of haar broek te laten plassen dus blokkeerde je de wc waardoor je kon lachen als je Sim het niet meer kon volhouden…slecht hoor!

GIF: Giphy

GIF: Giphy


2.Bewust ruzie maken

We vonden het leuk om bewust ruzie met iemand te maken zodat er een gevecht uit brak. Dat was namelijk leuk om te zien. Vooral als er dan zo’n noob heel droog stond toe te kijken.

GIF: Giphy

GIF: Giphy


3. Je huis in brand steken

Iedereen deed dit: koken of een openhaard aansteken zonder een brandalarm op te hangen; succes gegarandeerd. Vaak moest je het een aantal keer opnieuw proberen maar je geduld werd altijd beloond! Je huis fikte binnen no-time af! HOEZEE! Zonde van de Sim-dollars? Wel nee! Die kocht je gewoon met een cheat-code: Hello klapausius!!

GIF: Giphy

GIF: Giphy

4. Zwembad trapje weghalen
Oke, dit was eigenlijk best wel wreed maar ook lachen! Lekker het trapje van het zwembad verkopen zodat je sims er niet meer uit kon komen en verdronk.. balen.

GIF: Giphy

GIF: Giphy

5. Je baby laten meenemen door de kinderbescherming
Je was wel nieuwsgierig wat er gebeurde als je niet voor je baby zorgde. Dan nam de kinderbescherming hem of haar mee! Dit gebeurde eigenlijk al wanneer je baby 2 keer te lang huilde.

6. Je raam of deur verkopen als je geen geld had
Je Sim had zin in een pizza maar hij had je geen geld? Dan verkocht je toch gewoon je deur of het raam?

7. Je sim vreemd laten gaan
Je was getrouwd of had een partner en toen liet je hem of haar vreemdgaan en het liefste nog voor de neus van zijn of haar partner. In sommige versies was zo’n echtelijke ruzie na een goede high five alweer opgelost.

8. Een mollige sim maken en het dan laten afvallen
Je maakte een mollige sim en daarna liet je hem trainen zodat ‘ie afviel, want dat vond je gewoon leuk.

9 . Baby Braden
Dit is by far de meest bizarre truc die je kan uithalen met je Sims. Mocht je hem nog niet kennen weten wij zeker dat jij zo je computer aanzet (als je dit artikel op je telefoon leest) en dit zelf uit gaat proberen. Je kan je baby namelijk op de barbecue leggen en vervolgens opeten.. WTF?!

Lees ook: Deze Spelletjes Herken Je Vast Nog Uit Je Kinderjaren!