Deze Nail Arts Designs Zijn Geïnspireerd Op Mijn Favoriete Serie: Pretty Little Liars!

Nagels waren voor mij altijd een drama. Nagellak bladerende na een dag al af en ze scheurden om de haverklap in. Daarom besloot ik zo’n twee jaar geleden een laagje acryl op mijn nagels te laten zetten. Nope niks ordinairs, geen tips of iets dergelijks. Gewoon een natuurlijke nagel met een laagje versterking. Mooie bijkomstigheid: je kan deze nagels laten versieren met de meest toffe printjes en patronen en ze blijven minstens 3-4 weken mooi. Omdat het a.s. zaterdag weer tijd is voor mijn driewekelijkse afspraak ben ik alvast opzoek gegaan naar wat nail-inspo en guess what?! Ik kwam deze fijne PLL nagels tegen! 

Ready to have your mind blown? Let’s go!

forevernails98: “ Pretty Little Liars Nails ”:
Pretty Little Liars Nail Art:
pretty little liars nails:
Pretty Little Liars Nail Decals by PureEffectNails on Etsy, $4.00:

Pretty Little Liars Nails :) for more nail art like this go follow @kimiasnails on instagram:
That first one looks like an A and makes me think of Pretty Little Liars.: