Deze Moeder Fotografeert De Prachtige Band Die Haar Dochter Met Dieren Heeft!

Je bent een dierenliefhebber of je bent het niet. Maar wanneer je dat wel bent, is het heel zeldzaam om een mooie band met dieren te hebben. Daar is dit kleine meisje een voorbeeld van. Haar liefde voor dieren wordt prachtig weergegeven op deze foto’s.

Moeder en fotografe, Suzie Mead vindt het leuk om haar dochter’s liefde voor dieren vast te leggen. Suzie vertelt dat haar dochter, Mia, haar muze is tijdens haar fotografie reis.

“Ik vind het leuk om haar persoonlijkheid vast te leggen en tegelijkertijd ook haar jeugd. Tijdens haar opvoeding, werd het duidelijk dat ze ontzettend veel van dieren houdt. Ik was daarom geïnspireerd om dit vast te leggen en haar liefde aan de wereld te laten zien.”

Het is normaal dat mensen en dan vooral kinderen zoveel van dieren houden, het is echter bijzonder om te zien dat dieren deze liefde teruggeven aan de mens en dat is precies wat er gebeurd wanneer Mia in de buurt is van dieren. Ze kunnen haar onschuld en liefde als het ware voelen en dat zie je terug op de foto’s.Lees ook: Deze 8 Foto’s Bewijzen Dat Dierenarts Een Prachtig Beroep Is!