Deze Man Vond Een Manier Om De Rest Van Zijn Leven Gratis Starbucks Te Krijgen.

Free Starbucks for life is within your reach, en je hebt het volgende nodig: 

1. Geen schaamte
2. $365

Foto: Starbucks

Foto: Starbucks

Volgens Cosmopolitan, heeft de gefrustreerde Starbucks barista Brad Halsey het bizarre geheim van een van zijn klanten gedeeld. De barista stuurde een e-mail naar de food website Kitchinette, op de website verschijnt eens in de zoveel tijd het verhaal van een horeca medewerker die zijn beklag doet over zijn baan en dit maal liet Halsey weten dat hij het zat was.

De klant kocht 365 verschillende Starbucks membercards, en wanneer de Starbucks app welke in combinatie met de kaarten werkt om zijn verjaardag vroeg, vulde hij per kaart een andere dag van het jaar in.. kortom hij had een kaart voor elke dag..

Halsey legt uit:

Hij kocht 365 Starbucks kaarten en registreerde elk van deze kaarten op een andere verjaardag, dit zodat hij elke dag van het jaar een ‘free birthday drink’ zou krijgen. Ik heb uiteraard precies door hoe hij ons systeem omzeilt, maar hij doet alsof zijn app niet goed werkt en hem elke dag opnieuw gratis een verjaardagskoffie geeft.

De barista vertelt dat hij de oplichterij niet zo erg had gevonden als het een makkelijke klant betrof, echter de klant in kwestie is een super lastige, hij wil o.a. zijn eigen bestellingen op de Starbucks beker schrijven.

Halsey vervolgt,

Ik geef hem met tegenzin de beker en de stift. Hij tekent lijntjes en pijlen op de gehele beker die betekenen: ‘Twee pompjes witte mokka hier, dan fijn pompjes vanille. Dan vervolgens moet je naar creamer toevoegen tot dit lijntje en dat moet halverwege dit en dit lijntje komen.. Zorg ervoor dat je de slagroom toevond voordat je de espresso erin doet, de smaak verandert als je het andersom doet. Dan voeg je 4 shots toe, drie regular en een long shot. Die laatste is belangrijk omdat jullie de machines op een bepaalde manier hebben afgesteld, het is zo lastig om mijn drankje op de goede manier van jullie te krijgen. Dat lange shot houdt het in balans. Ohja en vervolgens moet je het voor me roeren, Mister Brad. Doe me een lol en voeg wat ijs toe als topping, super easy.’

Hoe vervelend de tactiek van de klant ook klinkt, Cosmopolitan heeft berekend dat deze man met zijn oplichterij zo’n $450 per jaar bespaard.

We vrezen dat dit trucje in Nederland niet werkt, maar wellicht vind jij een andere effectieve manier om geld te besparen op je dure koffietjes. Als het je niet kan schelen of je barista een hekel aan je heeft, dan is het het proberen waard!

Lees ook: Zo krijg je altijd korting bij Starbucks.