Deze Lipstick Kleur Gaan We Deze Herfst Massaal Aanschaffen!

Je hebt waarschijnlijk een make-up kastje vol met allerlei lipstick kleurtjes. Wij hebben er nog 1 voor je! Namelijk de kleur: grijs. Whuut? Yes grijs!

Foto: Shape

Foto: Shape

We zijn gewend om grijze of überhaupt donkere kleuren eerder op onze ogen aan te brengen dan op onze lippen. Maar deze gewaagde keuze kan heel mooi zijn. Je moet het alleen wel durven.

Grijs

Foto: Byrdie

Foto: Byrdie

Hier zie je hoe de lippenstift eruit ziet zonder dat je er een andere kleur doorheen mengt. Het heeft een beetje een lila ondertoon waardoor de kleur wat warmer wordt maar je huid al gauw lichter lijkt.

Ombre
Foto: Byrdie

Foto: Byrdie

Hier zie je de grijze lipstick over een nude kleurige lipstick. Ook al is er nu een lichtere kleur in de mix, toch krijg je een doffe look op je lippen. Leuk voor 1 keer maar niet voor elke dag.

Rood 

Foto: Byrdie

Foto: Byrdie

Hierboven zie je de grijze kleur over een rood kleurige lipstick. Leuk: samen met de grijze kleur veranderd de rode tint in een paarse. Hoe gaaf is dat?

Je ziet dus dat deze lipstick vele functies heeft en dus gecombineerd kan worden met alle kleuren waardoor je verschillende tinten krijgt. Je kan hem dus solo dragen maar ook in de mix! Een zekere musthave dus! De grijze lippenstift is verkrijgbaar via smashbox  voor 17 dollar (ongeveer 15 euro).

Ook deze lipkleuren kun je mengen:

Foto: illamasqua

Foto: illamasqua

Deze zwarte lippenstift zal in combinatie met een felle kleur, de kleur wat meer diepte geven. Verkrijgbaar bij Illamasqua voor 25 euro.

Foto: sephora

Foto: sephora

Deze gele lippenstift zal welke kleur dan ook verlichten. Zo verandert hij een rode kleur in een koraal kleurige tint. Verkrijgbaar bij Sephora voor 22 euro.

Foto: macys

Foto: macys

Deze lippen balsem zal elke lippenstift matte maken. Verkrijgbaar bij Smashbox voor 20 euro.

Lees ook: Getest! Deze Blauwe Lipstick Past Zich Aan Naar Jouw Lipkleur!