Deze Japanse Mascara Schijnt De Beste Volume Mascara Ooit Te Zijn!

Als het op volume aankomt zweren we in Nederland zweren bij de Maybelline Great Lash Mascara’s. Maar in Japan schijnen ze een variant te hebben die nog meer mind-blowing is dan onze Great Lash: Kiss Me Herione Long & Curl. 

Japanse mascara 2

De mascara is extreem populair bij Aziatische vrouwen en schijnt de holy grail mascara voor dunne wimpers te zijn. De mascara creëert volume, geeft krul en body zonder de wimpers te verzwaren. MAGIE!
Het geheim zit hem in het fiber pigment dat valse wimpers opbouwt aan het einde van je eigen wimpers. Bovendien verliest je geen mascara-deeltjes gedurende de dag. Daarnaast voorkomt het gebogen borsteltje klontjes!

Klinkt awesome, maar deze mascara heeft ook een ‘nadeel’ hij is erg lastig te verwijderen. Oplossing: de makers gedachten een heavy-duty remover die de strijd aangaat met je mascara. Het merk is helaas niet in Nederland verkrijgbaar, maar wellicht kan een lucky bird het spul via Ebay scoren? 100% garantie dat jij je nieuwe go-to mascara in 2016 op je deurmat zult vinden. New Year, New lashes right?

Lees ook: Dankzij dit beauty-product ziet jouw outfit er duurder uit.