Deze Geweldige Canadese Winkel Komt Naar Nederland!

Goed nieuws! Eindelijk is er een bestemming gevonden voor het oude leegstaande V&D-pand in het Utrechtse Hoog Catharijne. En dan ook nog een hele leuke: samen met Primark zal ook Hudson’s Bay zich er vestigen.

Ook in andere V&D panden zullen in de toekomst filialen van het Canadese merk komen. Het gaat om voormalige V&D-panden in Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem, Leiden en Zwolle. Het is nog niet bevestigd door het concern zelf, maar er zijn veel bronnen die zeggen dat de plannen 100% doorgaan.

Dat Primark super leuk is wisten we al, maar het Canadese Hudson’s Bay is voor velen van ons nog onbekend. Het bedrijf is in 1670 opgericht als handelsmaatschappij en is daarmee het oudste bedrijf van Canada en het op één na oudste van Noord-Amerika. De keten heeft 460 vestigingen waar in totaal 66.000 mensen werken.

Uiteraard vinden wij het belangrijker te weten wat je er precies kunt kopen. Nou daar kunnen we kort over zijn: Alles. Schoenen, tassen en kleding maar ook leuke items voor in huis of de keuken. Je kunt het zien als een warenhuis dat een stuk luxer is dan de V&D, maar met een leuker prijskaartje dan de Bijenkorf.

Benieuwd naar het assortiment? Wij zochten wat leuke items uit!

schermafbeelding-2016-11-16-om-14-05-27

Lees ook: Hebben! De nieuwe beachwear collectie van Primark is een droom.