Deze Fitgirl Toont Aan Waarom Je Niet Alles Moet Geloven Op Instagram!

Je scrolt ook wel door Instagram en ziet dan de meest fantastische foto’s voorbij komen. Daarnaast zie je ook fantastische lichamen van vrouwen voorbij komen en is je humeur al flink wat minder. Had jij ook maar je droomlichaam. Maar deze Fitgirl toont aan dat niets is wat het lijkt. 

Fitness-blogger en oprichtster van FIT Body Guides, Anna Victoria deelde pas geleden 2 foto’s van haarzelf. Ze wilde hiermee aantonen dat niets is wat het lijkt op Instagram. Een van de foto’s nam ze staand en de andere nam ze zittend. Twee totaal verschillende invalshoeken:

https://www.instagram.com/p/BPV9-cUA09D/

Als boodschap schrijft ze het volgende:

Ik 1% van de tijd vs. ik 99% van de tijd. Ik houd evenveel van beide foto’s. Goede of slechte invalshoeken veranderen niet hoeveel je waard bent. Ik kwam onlangs een artikel tegen waarbij een vrouw haar gebreken niet wilde accepteren omdat ze deze niet als gebreken zag. Daar houd ik van, want het is zo een krachtige boodschap. Onze buikrollen, cellulitis en striae zijn geen dingen waar we sorry voor hoeven te zeggen, waar we ons voor moeten schamen of waar we obsessief proberen om ervan af te komen. Hoe ouder ik wordt, hoe meer cellulitis en striae tekens ik krijg die niet meer weggaan en ik heet ze welkom. Ze vertegenwoordigen een ten volle geleefd en gezond lichaam (voor 28 jaar nu). Hoe kan ik boos zijn op mijn lichaam voor normale gebreken? Dit lichaam is sterk, kan kilometers rennen, kan tillen, duwen, trekken en is gelukkig. Niet om hoe het eruit ziet maar om hoe het zich voelt. Wanneer jij met je reis start, wil ik dat je de volgende dingen onthoudt: ik zal mijn lichaam niet straffen, ik zal het uitdagen en ik zal ervan houden. Als je mijn pagina volgt dan help je mij om dit bericht te creëren en verspreiden, dankjewel. 

Daar zijn we het helemaal mee eens. Anna’s post ging razendsnel viral en kreeg in een mum van tijd, duizenden likes. Maar daar staan we dan ook niet van te kijken.

Lees ook: Dat Geen Enkele Zwangerschap Hetzelfde Is Bewijst Deze Foto!