Deze Celebs Zijn Om De Meest Bizarre Redenen Aangeklaagd!

 

Amerika is het land van de bizarre rechtszaken. Zaken die hier in Nederland ondenkbaar lijken, behoren daar tot de orde van de dag. Aangezien er veel celebrities in het land van de crazy lawsuits wonen zijn zij dan ook vaak onderwerp van deze bizarre zaken. Of je nu een chicken-thief bent of pruiken hebt gestolen, niets blijft ongezien!

celebs 1

Mila Kunis | Rechtszaak voor het stelen van een kip.
Zangeres Kristina Karo heeft Kunis ervan beschudligd dat ze een kip zou hebben gestolen toen ze beide als kind in Oekraine woonde. Karo wil daarom $5,000 van Mila hebben omdat ze veel geld in therapie sessies heeft moeten steken. Ze zou last hebben gehad van ‘”isolatie door het verlies van haar huis-kip ‘Doggie.'” Echter komt het wel heel toevallig uit dat de rechtszaak zich aandiende toen Karo een nieuw liedje uitbracht. Aandacht nodig Kristina?

 

Beyonce, Kim Kardashian en Mariah Carey | Biologische kinderen.
Een vrouw genaamd Tina Seals is een rechtszaak tegen niet een maar alle drie deze vrouwen gestart. Ze claimt namelijk de echte moeder te zijn van hun kinderen. In de zaak die ze tegen Kimye had gaf ze aan dat ze geld wil of een record deal voor haar 22-jarige zoon met Kanye West.

Nicki Minaj’s | Pruiken
Minaj is een vrouw met veel pruiken. Haar voormalige ‘pruiken guru’ Terrence Davidson claimt dat Minaj een aantal pruik-ontwerpen heeft gestolen en verkocht zonder zijn toestemming. Hij heeft daarom in een rechtszaak $30 miljoen geëist van de rapper.

Gwyneth Paltrow | Voor het stalken van Chris Martin
Geloof het of niet, maar Chris Martin is een rechtszaak gestart tegen Gwyneth Paltrow. Nee, niet haar ex-man Chris Martin maar een andere man met dezelfde naam. Hij heeft aangegeven dat Paltrow een relatie heeft met Donald Sterling, van wie ze $500.000 per maand krijgt om hun relatie geheim te houden. Echter bedreigd Streling de ‘onechte’ Chris Martin, volgens Chris Martin (snap jij het nog?) en daarom wil hij 10 miljoen en een omgangsverbod voor zowel Donald Sterling als Gwyneth Paltrow.

Jay Z | Voor het stelen van zijn boek
Volgens allhiphop.com heeft een man genaamd Patrick White Jay Z ervan beschuldigd dat hij zijn computer heeft gehacked en dat hij daarvan materiaal van zijn boek Decoded heeft gestolen: ‘Het boek bevat verscheidene expressies/kleuren en zinnen die in relatie staan tot mijn werk.’

Lees ook: Taylor Swift aangeklaagd door Radio Dj!