Deze 6 Gewoonten Maken Je Een Gelukkig Mens!

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar we hebben het geprobeerd en deze gewoonten dragen inderdaad bij een aan gelukkig leven! Bovendien zijn ze een stuk simpeler dan jij denkt. Je hoeft geen grote offers te maken en veel van de gewoonten liggen binnen hand bereik. Dus geef het een kans, doe wat kleine aanpassingen en voel je happy!

Foto: Instagram/Sahara Ray

Foto: Instagram/Sahara Ray

1 | Drink water
En jij dacht dat wijn je gelukkig maakte. Echter door water te drinken voel je je zeker weten beter. Je huid voelt zachter en minder geïrriteerd, je ogen voelen minder droog aan en je voelt je zelfs minder moe. Bovendien hoef je niet constant te smeren omdat je huid van binnenuit gehydrateerd wordt. Fijn!

 

2 | Neem je supplementen 
Supplementen hebben een positieve invloed op een hoop lichaamsfuncties, waaronder je vertering, circulatie, zicht en cognitieve vaardigheden. Je lichaam de nutriënten geven die het nodig heeft, heeft een positieve invloed op je gezondheid. Het is lastig om de juiste voedingsstoffen enkel door eten binnen te krijgen, daarom zijn supplementen een fijne toevoeging.

3 | Praat 
Praat over de dingen die je dwars zitten. Binnenvetten is slecht voor je en bovendien lost het niets op. Gooi je emoties er zo nu en dan uit, praat met een ander en geef de ander een kans iets met jou op of aantrekkingen te doen. Anderen moeten een kans krijgen jou te begrijpen anders is het niet eerlijk je zo op te stellen.

4 | Verwen jezelf
Een avondje pampering kan heerlijk zijn en geeft je het gevoel weer volledig opgeladen te zijn. Het helpt je om je hoofd leeg te maken. A little “me” time doet echt wonderen voor je happiness. Neem een bad, neem een maskertje, kijk in een warme dikke badjas series op bed met kaarsjes aan. Geniet! Je hebt het verdient!

5 | Eet lekker & gezond
Niemand is op de lange termijn gelukkig geworden van Mc Donalds. Ja, het is geweldig voer voor short term happiness, maar achteraf voel je je altijd schuldig en bovendien voel je je treurig over de hoeveelheid geld die deze ongezonde vette hap je heeft gekost. Een gezonde maaltijd kan echt enorm lekker zijn. Denk bijvoorbeeld aan sushi, een caesar salad, patatjes van zoete aardappel met kippenpootjes of een heerlijke koffie met soya melk en een handje nootjes. Gezond eten is helemaal niet lastig als je uitzoekt welke gezonde foods jij lekker vindt!

6 | Sporten
Ja het is soms een obstakel om daadwerkelijk naar de sportschool te gaan. Maar je voelt naderhand heerlijk en gezond. Je hart heeft je bloed goed laten circuleren door je lijf en je poriën zijn heerlijk leeg gezweet. Bovendien heeft een workout een positieve invloed op je hormoon huishouding en de afvoer van gifstoffen.

Lees ook: Als je deze 10 eigenschappen bezit vinden mensen jou een leuk persoon!