De Officiële Trailer Van Beauty And The Beast Is Eindelijk Hier!! En We Love It!

We zagen al een heleboel teasers en sneak previews van de nieuwe Beauty And The Beast film voorbijkomen. We zullen nog heel even moeten wachten voor we de film kunnen gaan zien maar de trailer is er wel eindelijk!! En als je hem ziet dan zul je er net als ons absoluut verliefd worden!

Afgelopen week deelde Emma Watson de officiële poster van de film op Instagram. Toen we deze zagen werden we natuurlijk hartstikke enthousiast en wilden we eigenlijk nog veel meer zien van de film. Onze wens is ook uitgekomen want een paar dagen later, werd de officiële trailer, tijdens een uitzending van Good Morning America voor het eerst naar buiten gebracht.

https://www.instagram.com/p/BMrz9VlFLtz/

Voor degenen die het nog niet weten, wordt Belle gespeeld door Emma Watson en het Beest gespeeld door Dan Stevens. In de trailer zie je hoe Emma op zoek gaat naar haar vader en hoe ze dan oog in oog komt te staan met het Beest. Je hoort onder anderen het bekende Beauty and the Beast liedje voorbij komen en krijgt de prachtige gouden jurk van Belle even te zien. Daarnaast maak je ook nog even kennis met Gaston die gespeeld wordt door Luke Evans en de pratende huishoudelijke objecten: Lumière, Pendule, Mrs. Pott en Chip.

De film draait vanaf 17 maart 2017 in de bioscoop.

Bekijk de trailer hieronder:

Lees ook: YES! Er Zijn Nieuwe Foto’s Vrijgegeven Van Emma Watson Als Belle In Beauty And The Beast!