De Maffe Dingen Die Stelletjes Doen Wanneer Ze Alleen Zijn.

Tja, het leukste aan het hebben van een relatie is toch wel dat je compleet jezelf kan zijn. Dat je maffe dingen kunt doen zonder dat je daarvoor veroordeeld wordt en nog beter: dat je partner geniet van die maffe dingen. Ik heb zo’n relatie.. ik heb een vriendje dat het super vindt als ik mijn rare zelf ben met al mijn eigenaardigheden en ook hij kan complete goofball zijn, ik vind het heerlijk!

cute couple 1

Maar ik moet toegeven, de dingen die wij samen doen zijn best wel weird.. het is vreemd stelletjes gedrag dat we alleen uitvoeren als er niemand anders bij is en ergens liet het me denken dat het ons uniek maakte. Dat wij het enige stelletje zijn die dit soort maffe, vreemde en achterlijke dingen doen.. Wat het idee super leuk maakt maar ook een beetje schaamtelijk. Echter bleek niets minder waar, Redditor delouchrey919 ging namelijk wat dieper op onderzoek uit naar deze donkere, geheime wereld van de tweemans weirdness en vroeg andere Reddit gebruikers: ‘Wat is het vreemdste dat je met je partner doet dat je niet aan je vrienden vertelt?’ En de antwoorden waren weird maar herkenbaar!

AbandonChip:
‘In de douche rubben we onze soapy butts tegen elkaar.’

VolleyVinyl:
‘Soms als we knuffelen doen we onze shirts omhoog zodat onze buiken elkaar raken.. We doen het vaak zodra iemand de kamer verlaat. Een van ons zegt dan ‘tummies!’. En vervolgens doen we onze shirts snel omhoog en genieten we ervan.’

DrDingudForrester:
‘Ik ben homo en soms doen mijn vriend en ik alsof we lesbische vrouwen zijn, we heten dan beide Deb.’

Scannalach:
‘We houden soms elkaars hand vast terwijl een van ons poept. De een zit dan op het bad de ander op het toilet. Dat is pretty weird. Ik moet hierbij wel melden dat we niet in ons bad poepen. Duidelijkheid is belangrijk, guys!’

OId_Gregg:
‘We doen oversized sweatpants aan, trekken hem op tot aan onze schouders en rennen achter elkaar aan door het huis.’

RedditsInBed:
‘We spelen Butt Slap Tag. We spelen het spel de gehele dag, de verliezer is de gene die als laatste op zijn kont wordt geslagen voor we in bed gaan liggen. Dus je kan je voorstellen hoe het naar bed gaan eraan toe gaat in mijn huis. Een hoop ninja butt slapping!’

Aznman375:
‘Soms wanneer ze zich rot voelt, pak ik haar voet en hoe ik hem tegen mijn hoofd en doe ik alsof ik aan de voet-phone ben. Ik heb dan lange gesprekken en soms moet ik nog een ander lijntje pakken (haar andere voet).’

See couples? Iedereen doet het!

Lees ook: 11 dingen die elke twintiger tegen haar moeder moet zeggen.