De 9 Meest Verschrikkelijke Photoshop Fails Van 2015!

Je zou denken dat in 2015 de meeste bedrijven en celebs bewust zouden zijn van Photoshop blunders, maar nope. Ook dit jaar zijn er héél veel awkward foutjes gemaakt: een been tekort of een Hulk-hand, het kon allemaal. Dus mensjes, pak je popcorn erbij, want je gaat genieten van deze 9 prachtige Photoshop fails van 2015!

1| Victoria’s Secret
Victoria’s Secret plaatste een foto op Facebook om hun nieuwe ‘cheeky’ slip te showen. Deze slip zou de bips moeten benadrukken. En ja, het achterwerk van het model heeft inderdaad  veel aandacht gekregen. Niet omdat ze zo mooi gepusht waren, maar omdat er één bil te weinig was…
Foto: Facebook @Victoria's Secret

Foto: Facebook @Victoria’s Secret

2| Justin Bieber voor Calvin Klein
Calm your titties girls. Justin blijkt een veel kleinere dick te hebben. De beelden vóór het photoshopproces waren uitgelekt en wat bleek? Justin’s lichaamsdelen bleken niet zo groot te zijn als het leek. Zelfs zijn handen waren gephotoshopt! Booeee!

Foto: www.breatheheavy.com

Foto: www.breatheheavy.com

3| Kim Kardashian
Zucht. Als er iemand is die een boothfoto gaat re-touchen, dan is dat Kim wel. Kim plaatste een gephotoshopte versie op social media, terwijl een bekende de échte foto plaatste op social media. Lol!

Foto: Giphy

Foto: Giphy

4| Zendaya in Modeliste Magazine
Zendaya vond het niet kunnen dat haar curves werden weggeshopt door Modeliste Magazine. Op Instagram plaatste ze de échte foto en bewees dat ze trots was op haar rondingen. You go, girl!

https://www.instagram.com/p/9FV2sdJmOk/

5| Moschino
De lente-campagne van Moschino was eeeh… niet af? Waar is het been van het middelste model?!

6| Gigi Hadid voor Guess
Oké, we snappen dat sommige mensen een enorme hekel aan voeten kunnen hebben, maar om een teenvinger voor de helft weg te shoppen?! Dachten ze nou echt dat we het niet zouden zien?

Foto: Guess

Foto: Guess
7| Jeb Bush
Presidentskandidaat Jeb heeft op magische wijze een zwarte linkerhand. Juist ja.
jeb

8| Ariana Grande

Woah. Ariana’s rechterhand kan heel haar bovenlichaam bedekken.

https://www.instagram.com/p/89137YSWbZ/

9| Lindsay Lohan
Oh, Lindsay. We see what you tried. Maar het is je niet gelukt. We zien wel dat je jezelf een beetje meer booty hebt gegeven (kijk: achtergrond).

https://www.instagram.com/p/0Gwa5-pcya/

Lees ook: Zo zou de wereld eruitzien zonder Photoshop!