De 10 Leukste Tweets Over Honden Van 2016!

Mijn (tweede) grote liefde is mijn hondje Oscar. Ik betrap me op moederlijke gevoelens als ik met het beest over straat loop. Als mensen hem aandacht geven en me vertellen hoe mooi ‘ie is begin ik de stralen en hoor ik mezelf een soort van trots denken: ‘Ja dat heeft ‘ie van mij.’ Wat natuurlijk bullshit is maar toch. Waar ik nog doller op ben zijn alle achterlijke capriolen die hij uithaalt. Als hij weer eens mis springt terwijl het zijn bedoeling was op de bank te belanden. Of als hij een hondenkoekje wil vangen en dit – zoals altijd – finaal misgaat.

// In need of a detox? Get 10% off your @SkinnyMeTea 'teatox' using our discount code 'Pinterest10' at skinnymetea.com.au:

Wat ik tevens een feest vind is terugblikken op 2016. En hoe dat beter te doen dan met de leukste Tweets over vrolijke viervoeters! Let’s go!

#1 

Dog Tweets

 #3 

Dog Tweets

 #5 

Dog Tweets

 #6 

Dog Tweets

 #7 

Dog Tweets

 #8 

Dog Tweets