Dankzij Deze Pillen Kan Je ‘Kiezen’ Wat Je Wilt Dromen..

Creepy?! Leuk?! Wij weten niet zo goed wat we van dit nieuws vinden. Het klinkt een beetje als een scene uit de geniale film Inception. Het merk ‘Dream Leaf’ geeft je twee pillen een rode en een blauwe die je tegelijk met innemen en die invloed hebben op je dromen.. Bizar..

dream leaf 2

 

Hoe werkt het dan? De blauwe pillen bevatten 5-HTP, een vrij verkrijgbaar supplement dat zou werken tegen depressies. De rode pillen bevatten kruiden en voedingsstoffen die je volgens de makers helpen om dromen te herinneren. Ze bevatten ook Alpha-GDC, een stof die volgens de fabrikant zou helpen om “rationeel te denken” tijdens je remslaap. 
De pillen zijn verkrijgbaar via Amazon en daar reageren dan ook tevreden klanten: ‘De dromen die ik dankzij dit product heb gehad zijn fantastisch. Ik had de volledige controle, enkel de droomwereld verandert. Ik heb gevlogen, veel plaatsen bezocht, fantasie-eilanden gecreëerd en met een vliegtuig gevlogen.’
Allright.. klinkt tof? Maar ook super vermoeiend? De hele nacht bezig zijn met dat soort dingen terwijl je slaap bedoeld is om uit te rusten.. Wij weten het niet zo goed met die pillen. Willen jullie ze proberen?
Lees ook: Heb jij vaak bizarre dromen? Dit betekenen jouw nachtelijke gedachtes!