Cool! Dit Zegt De Vorm Van Je Nagels Over Je Persoonlijkheid!

Nagels, je hebt ze in verschillende vormen en maten. Maar wist je ook dat elke nagelvorm iets zegt over je persoonlijkheid? Wij vertellen je wat dat is!


 1. Lang en smalle nagels
Je bent een romanticus en creatief. Maar je bent ook snel overweldigd door alles wat er om je heen gebeurd wat dus betekent dat je snel afgeleid bent. Ook vind je het lastig om om te gaan met mensen die te veel logisch nadenken. Dit botst vaak omdat jij een beelddenker bent.

2. Brede nagels
Je bent verbaal erg sterk en kunt een kort lontje hebben. Je zegt wat je denkt waardoor je mensen vaak afschrikt terwijl je alleen maar eerlijk en direct bent. Pas hiermee op. Je klikt niet echt met mensen die met hun hart denken en omringt jezelf liever met mensen die met hun hersenen nadenken.

3 & 4. Rond en eivormige nagels
Mensen met ronde en eivormige nagels lijken heel veel op elkaar. Jullie zijn relaxte types en doen dingen waar jullie alleen maar gelukkig van worden. Ook zijn jullie sociaal en stoppen jullie vaak ruzies tussen anderen. Jullie worden als allemansvrienden gezien maar dit kan er ook voor zorgen dat mensen twijfels over jullie kunnen krijgen en jullie dus minder kunnen vertrouwen. Pas hiermee op. Jullie schieten op met iedereen.

5. Vierkante nagels
Je kunt heel koppig zijn, als jij een beslissing hebt gemaakt over iets dan kan niemand je gedachten veranderen. Je bent daarnaast ook serieus en je hebt veel lef. Pas op want mensen kunnen je als inflexibel gaan zien.

6. Driehoekige nagels
Je bent een detailpersoon. Je ziet dingen die anderen vaak over het hoofd zien. Je zit ook altijd vol met leuke ideeën die je naar voren wilt brengen. Je bent daarnaast heel gevoelig en komt soms onderdanig over.

7. Omgekeerde driehoekige nagels
Ook jij zit vol met leuke ideeën, in vergelijking met de driehoekige nagel (6) ben jij niet gevoelig maar kun je juist wat opdringerig overkomen. Je brengt je ideeën vaak op een manier naar voren die niet iedereen begrijpt en sommige mensen je heftig vinden. 

8. Amandelvormige nagels
Je bent eerlijk en trouw, dat is een mooie eigenschap. Je bent altijd oprecht tegenover iedereen en je hebt ook een levendige fantasie. Je bent beleeft maar je tolereert niet veel. Als je het ergens niet mee eens bent dan vindt je het moeilijk om dit voor jezelf te houden. Soms is het handig om een stapje terug te doen zodat je een situatie goed kunt bekijken.


9. Zwaardvormige nagels
Je bent iemand die alles doet om zijn of haar doelen te bereiken. Je bent daarom ambitieus en een harde werker. Samenwerken is alleen niet jouw ding, je kunt het niet aan om met iemand te werken die te relaxed is. Toch is het belangrijk dat je dit leert.


Lees ook: Dit Zeggen Jouw Nagels Over Je Gezondheid!