Caitlyn Jenner Showt Haar Schoenenkast.

Caitlyn Jenner heeft zich in korte tijd ontpopt tot een waar fashion icoon. In redelijk korte tijd heeft Caitlyn al een enorme kast met schoenen weten te vullen. 

Op Instagram postte de 65-jarige Jenner een korte video waar ze haar peperdure pareltjes toont. Terwijl ze haar designer stash met daarin onder andere een paar Valentino Rock Studs filmt zegt Jenner grappend: Don’t get jealous, Khloe, it’s filling up!”

Giving @khloekardashian a run for her money, dontcha think?

A video posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

We denken dat Cait in haar nieuwe realityshow: “I am Cait” die op 26 juli in premiere gaat op E! nog meer van haar kastinhoud zal tonen.

 

Gisteren kwam ook naar buiten dat Kris Jenner geld zou verdienen aan deze nieuwe realityshow van Caitlyn. Een insider vertelde aan Radaronline: ‘Caitlyn was vanaf het begin duidelijk, ze wilde niet dat Kris invloed had op haar show. Kris wilde sowieso niet in de show maar ze houdt er niet van als iemand haar vertelt wat ze wel en niet mag doen.’

Daarom besloot Kris er een deal uit te slepen als manager van haar kinderen: Kendall, Kylie, Kim, Kourtney en Khloe. Telkens als een van haar kinderen op het scherm verschijnt ontvangt Kris 20% commissie voor haar bemoeienis. ‘Dit was de beste wraak voor Kris’ aldus de bron.

Caitlyn Jenner had al eerder een ongemakkelijk kast-momentje met Kim Kardashian.