Caitlyn Jenner Mogelijk Veroordeeld Voor Doodslag.

Zeer onverwacht nieuws voor Caitlyn Jenner. Afgelopen februari raakte Jenner betrokken bij een auto ongeluk en hierbij kwam een vrouw om het leven. De twee stiefkinderen van de vrouw, Kim Howe, vinden dat Bruce schuldig is aan de dood van hun stiefmoeder. De kinderen beschuldigen Caitlyn van ‘onzorgvuldigheid’ en ‘nalatig gedrag’.

Foto: Caitlyn Jenner

Foto: Caitlyn Jenner

Er is een video van het ongeluk en daaruit zou op te maken zijn dat Caitlyn misschien niet goed oplette en daardoor achterop de Lexus klapte waar Kim Howe inzat. Zij botste daardoor op de auto die voor haar stond. In eerste instantie leek een rechtszaak uit te blijven omdat uit gegevens bleek dat Caitlyn niet te hard reed.

Maar Variety laat nu weten dat een woordvoeder van the Los Angeles County Sheriff’s Department heeft laten weten dat Jenner’s zaak wellicht kan leiden tot een veroordeling voor doodslag omdat er nieuw bewijs zou zijn opgedoken. Volgens de detective die het onderzoek leidt is de kans op vervolging ‘fifty-fifty’. Volgens het report reed Caitlyn inderdaad langzamer dan het snelheidslimiet maar was dat nog steeds te snel voor de conditie waarin de weg verkeerde. Volgens Variety staat er een celstraf van een jaar op het delict.

Wow.. wordt vervolgd.